Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellfiléből tuti recepte...

Csirkemellfiléből tuti receptet, írnátok? Nemrég volt pörkölt. Tojást, tejet nem tartalmazhat, mert allergiás vagyok rá.

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
A csirkemellett csak akkor lehet megenni,ha valamilyen tejfölös szósz van hozzá. Ez a legértéktelenebb és legszárazabb hús. Csak a fogyókúrázók hozták divatba. Aki szerint lehet jó ételt készíteni belőle,az még nem evett valóban jóízűen elkészített ételt.
2010. jún. 24. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

(előzőnek a csirkemellet csak tudni kell megcsinálni.aki szarrásüti annak száraz. Ahogy a steak is és a karaj is)


pácold be és süsd ki roston.

2010. jún. 24. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor dobjam ki?Elnézést,hogy 30 évesen súlyós beteg vagyok,és nem ehetek zsírós szaftos kajákat.Egy évvel ezelött még én is ettem a körömpörköltet és a fokhagymás zsírós kajákat,de beteg lettem.És nem diétás célból kell mivel 170magas vagyok és 49kg.Olyanok válaszát várom,akik receptet is tudnak írni,nem pedig az észt osztani.
2010. jún. 24. 21:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Mézzel isteni.

Nem tudok főzni de egy csirke rízst bármikor öszeütök.

Én úgy csinálom, hogy wokban elkezdem sütni a húst amit bekentem csirkefűszerrel, oregánóval,borssal, és a végén rakok rá mézet és rápirítom. Istenifinom próbáld kiÍ!

2010. jún. 24. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:
Oké...köszönöm,köretnek rízs is tökéletes.
2010. jún. 24. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Készíts saslikot!

Hurkapálcikát törd kétfelé,és hegyezd ki az egyik végét,meg is van a kis nyárs,erre kell felszurkálni a hozzávalókat!

A csirkemellet kockázd fel,és sózd, fűszerezd be(Fehér bors,bazsalikom,majoranna, stb.),hagymát,paradicsomot,cukkinit,gombát,paprikát,stb . cikkezd,karikázd fel,és már fűzheted is a nyársakra!

Serpenyőben,kevés zsiradékon,fedő alatt süsd minden oldalát szép pirosra!

2010. jún. 25. 07:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 Victory82 ***** válasza:
Szia!Én a csirkemellet felkockázom,1 dl olajba teszek 1.cs.gyros fűszerkeveréket,majd beleforgatom a csirkehusit.Egész éjszakára is benne maradhat a pácban!Másnap edénybe teszem,alágyújtok és addig rotyogtatom,amíg meg nem puhul.Elég gyorsan készen van és nagyon finom,nem száraz.Én sült krumplit szoktam csinálni hozzá és összekeverem.Egyszerűen isteni,ha van 1 kis időd próbáld ki,megéri!Savanyúval vagy kovászos ubival is fincsi.Jó étvágyat!Viki.
2010. jún. 25. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-).Fincsi volt.
2010. jún. 25. 21:30
 9/14 anonim válasza:
100%

Vörösborban sült csirkemell (vagy pulyka, kinek mi:) ) :

Neked tetszően feldarabolod, szeleteled, vagy akár egyben is lehet,megsózod, berakod tepsibe, vagy só helyett lehet kis vékony,húsos szalonna szeleteket tenni a tetejére, vöröshagymát feldarabolod 4-be, 8ba, ahogy tetszik, mellérakod, majd az egész cucc alá öntesz vörösbort (semmi zsiradék nem kell), alufóliával befeded és mehet a sütőbe:) Köretnek sima sós vízben főtt krumpli, és savanyúságként cékla:) Szerintem nagyon finom:)

2010. jún. 25. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim válasza:

Barackos csirkemell - Isteni!

Én általában lapjában háromfelé vágom a csirkemellet, kis delikáttal és borssal megszórom, majd hagyom állni kb. 10 percig. Ezután kevés zsírt rakok a tepsibe, belefektetem a csirkemellet, ráteszem a konzerv barackot, megkenem tejföllel, lefedem alufóliával és 25 perc alatt megsütöm.

Krumplipürével isteni!

2010. jún. 26. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!