Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a mézeskalácsnak...

Worst_noname kérdése:

Miért kell a mézeskalácsnak állnia kb 8 órát sütés előtt?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.

2019. jan. 26. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
A benne lévö lisztben a keményítö állaga megváltozik és másként viselkedik a tészta.
2019. jan. 26. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

erről még nem is hallottam.

soha nem vârtam mėg 8 orat.. mėgis jo lett

2019. jan. 26. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 12 órát várok, jobb íze lesz, összeérnek az ízek.
2019. jan. 26. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az általam ismert mézeskalács tészták összeállítás után nagyon puhák, szinte kenődnek, csak teljesen lehűtve lehet vele dolgozni, ezért szoktam egy éjszakára hűtőbe tenni.
2019. jan. 26. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
Sütés után szokták hagyni puhulni.
2019. jan. 27. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!