Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Áfonyás sajttorta, de így?

Áfonyás sajttorta, de így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kinéztem egy szuper receptet, áfonyás sajttorta. Az alap : darált keksz vajjal keverve, szétterítve. Eddig oké. 200 gr mascarpone plusz két kanál porcukor. Irtó kevés ez a mennyiség, az alaphoz képest. Van itthon 500 ml főzőkrémem, ezt hogyan kéne bele tennem? SoS a helyzet! Köszönöm!


2019. febr. 19. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Főzőkrámet? Sehogy!

Az nem arra való.

Gondolom ez sütés nélküli kamu sajttorta, mert az eredetit vizgőzben kell sütőben sütni.


A sütés nélkülihez felvert tejszínhabot kevernek a mascarponéhoz, zselatinnal fixálják!

2019. febr. 19. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából úgy írja a recept, hogy a tortaformát állítsam bele egy tepsibe, amiben víz van. Akkor a főzőkrém mire való?
2019. febr. 19. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig ezt készítem. A tetejére nem kenem azt a krémet, csak a krémbe keverek két maroknyi áfonyát.
2019. febr. 19. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs a link:

[link]

2019. febr. 19. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, tényleg, hogy írtál és linkeltél, de sosem tanultam angolt :(
2019. febr. 19. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítva:

A krém:

250g mascarpone

600g natúr kremsajt

2 tojás

2 tojás sárgája

3 citrom reszelt héj, 1 citrom leve

4 evőkanál liszt

175g cukor

Az alap:

225g keksz

100g vaj


A darált kekszet összekevered az olvasztott vajjal. Bekenyomkodod a 23cm-es tortaformába. A krém hozzávalóit összekevered. Én ebbe szoktam beledodni 2 marék áfonyát. Ráöntöd a keksz alapra és 180 fokon 35-40 percig sütöd. Ennyi lefordítva a recept.:)

2019. febr. 19. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. febr. 19. 20:41
 8/9 A kérdező kommentje:
A mascarpone és a natúr krém sajt az nem ugyan az m
2019. febr. 19. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Én natúr krémsajtként Philadelphiat használtam.
2019. febr. 20. 01:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!