Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért barnul be a levesbe a...

Miért barnul be a levesbe a tészta? Többi lent

Figyelt kérdés

Találtam egy tökk jó levest amit már párszor elkészítettem..

Tejszínes csirkeragu leves...és tejszines-lisztes kombóból lesz a tészta és azt kell beledobálni a levesbe

De mikor kiveszem megkostolni akkor barna és kemény a közepe pedig mindig majdnem 1óránát főzöm

Mi lehet a baj?



#leves #dumplings
2019. márc. 9. 21:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem barnult be :)
2019. márc. 10. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

"Szerintem ebbe a levesbe másmilyen tészte nem megy"


Vagy 50.000 adagot már eladtam ilyen levesből ilyen tészta nélkül, de eddig még senki nem hiányolta belőle. Úgyhogy szerintem meg de.

2019. márc. 10. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Mivel nem is ették ilyennel akkor higy hiányolnák
2019. márc. 10. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!