Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Sütés, főzés

A kérdés

Vöröshagyma/lilahagyma a pizzán?

Szeretnék egy zöldséges pizzát készíteni.


Ha hagymát szeretnék rátenni, akkor előtte olajon üvegesítsem meg, vagy felesleges? Félkör alakúra gondoltam felszelni a hagymákat, csak nem tudom, hogy előtte adjak neki egy kis hőkezelést, vagy sem.


Továbbá ha teszek rá vöröshagymát, akkor a lilahagyma illik a pizzához, nem rontja el?

Ilyenre pizzára gondoltam: pizzaszósz, paradicsom, paprika, jégsaláta, vöröshagyma, lilahagyma.


A hagymáktól félnék kicsit, hogy lehet nem passzolna ehhez a pizzához.



Keress kérdéseket hasonló témákban: sütés, pizza, zöldség, paradicsom, paprika, saláta, hagyma, vörös, lila, sajt

  márc. 26. 19:50  Privát üzenet  

A válaszok
A kérdező kommentje:

És az egész tetejére persze menne sajt. :)

# 1/7Időpont márc. 26. 19:51 Privát üzenet
Közepes vhagyma mehet rá sajt alá nem kell pirítani, de a lila csak kisütés után mert a hőtöl keseredik ...

A válasz 56%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/7Időpont márc. 26. 19:54 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Noblesse Oblige nevű felhasználó válasza:

Én nyersen szoktam rá rakni, mert úgyis megsül a sütőbe. Nyugodtan rakj rá lilahagymát is.

A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/7Időpont márc. 26. 19:54 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

A sajt alatt szerintem nem keseredik meg a lila sem, anélkül már lehet nem lenne túl jó.


Egyébként a kukorica konzervben van még egy feltétre való, szóval azt is teszek még rá. :D Elrontani biztos nem fogja.



# 4/7Időpont márc. 26. 19:57 Privát üzenet
Sose lehet elég hagyma egy pizzán. :) Bármilyen fajta mehet rá. nem kell párolni, teheted rá nyersen.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/7Időpont márc. 26. 23:49 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!


Végül mind a két hagymából tettem és nem pirítottam meg előtte, simán rátettem és be a sütőbe. Nagyon finom lett.


Kép róla, ha érdekel valakit.:) : [link]



# 6/7Időpont márc. 27. 13:20 Privát üzenet
Hmmm, jól néz ki.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/7Időpont márc. 27. 18:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Hagyma, doppingszer?
Vöröshagymát mivel helyettesíthetem? Nagyon puffaszt nyersen is, fonnyasztva is, mindenhogy. De rengeteg dologhoz elengedhetetlen, esetleg krém, por, lilahahagyma enyhébb?...
Majonézes krumplisalátához feltétlenül muszáj a lilahagyma?
Miért olyan menő a lilahagyma? Szerintem a vöröshagyma finomabb!
Miért drágább a lilahagyma, mint a vöröshagyma?
Mi a különbség a vöröshagyma, és a lilahagyma között?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Sütés, főzés rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!