Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi ez a pazarlás? (Többi lent. )

Mi ez a pazarlás? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Az RTL-en futó Konyhafőnök versenyzői megkapnak egy hatalmas húst, gondolok itt a több kilós halakra (harcsa), több kilós egész polipokra, egész libára, stb., a versenyzők kivágnak belőle egy "kockányit", a többi megy a kukába? Miért kell hergelni a népet? Vagy a megmaradt húsokat felhasználják még utána?

Az nem számít? Az egyik versenyző levágott egy darabot egy egész libamájból, kidobta a kukába, erre Sárközi azt mondja neki: kidobtál 10 ezer forintot (egy kis darab libamájra)! Az már egyből baj? Én ki vagyok akadva ezen a kettősségen. Mi a véleményetek? Szerintetek hová kerül a többi "nyersanyag"?



2019. máj. 15. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Ezt a műsort bűn még nézni is, olyan messze áll a magyar valóságtól. Hol tud egy átlag ember ilyen alapanyagokat megvenni?
2019. máj. 15. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
93%

Ezt egy szponzor fedezi ha jól megfigyelés egy csomó márkajelzés el van rejtve (SPAR, Tesco, metró) vagy valami (nem nezem így nem tudom)

Gondolom ami megmarad szétosztják az adás után házon belül.

2019. máj. 15. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim válasza:
100%
*megfigyeled
2019. máj. 15. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is megfordult a fejemben.


Emlékezetes maradt, amikor a versenyző vitte a vállán a két kecskecombot, aztán rápakolt a tányérra 3 darab érményi húst.


Mondjuk, az egész műsor baromira idegesítő. Nem baj, ha nyers az étel, ergo, ehetetlen, de a lényeg, hogy szépen legyen tálalva.

2019. máj. 15. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem dobják ki a maradékot, megy a hűtőbe és majd lesz belőle más étel.
2019. máj. 15. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A teljesen és gusztustalanul szétcincált fácán is?


Mert ott képedtem el másodszor. Én elég gyakran főzök vadból. Lehetőségem van rá, szeretjük is, a barátainkkal is megosztjuk.


De ne mondja nekem senki, hogy ha eléd tesznek egy fácánt szőrőstől, izé tollastól- bőröstől, abból egy óra alatt ehető kaját tudsz varázsolni. A fácán húsát érlelni kell, pácolni, az napok kérdése. Ha nem teszed, kemény és büdös. Na itt vált hiteltelenné az egész.

2019. máj. 15. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

Az még hagyján, de szárazon kopasztják, hagy egy lyukat, amiből kivág egy darab húst. A séfek nem szólnak, hogy nem így kell szárnyast tollazni? Megy a trancsírozás, pocsékolás. Eléggé várlázító. Valaki írta, hogy szponzorok finanszírozzák... Ezt eddig is tudtam, de 8-10 kilós harcsát ne dobáljanak már ki csak úgy. Vagy ott volt a hétfői műsorban az a rengeteg polip, volt, aki két csápját levágta, a többi megy a "levesbe"? Próbáljunk mi akkora polipot venni. Vajon mennyibe kerülhet? Az Aldi a műsor szponzora, ott van a ládájukon a logó, amikor lemennek a vásártérre. Sárközi meg szól egy darab libamájért, hogy levágta a versenyző.

Magát a műsort szeretem nézni, de ezt a pocsékolást nem.

2019. máj. 15. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja, és szerencsére látom, hogy nem vagyok ezzel a véleményemmel egyedül.
2019. máj. 15. 16:26

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!