Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojás melyik ételekhez kell sok?

Tojás melyik ételekhez kell sok?

Figyelt kérdés
2019. máj. 20. 06:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
90%
Tojásrántottához😅
2019. máj. 20. 07:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tojásos nokedlihez.
2019. máj. 20. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tojassalata, tojasporkolt, omlett, tojásleves, piskóta
2019. máj. 20. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Rakott krumpli.
2019. máj. 20. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Madártej
2019. máj. 20. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:

A felsoroltakon kívül még lehet sokat használni a hideg tálakhoz, a tojás salátákhoz, és sok-sok hús panírozásához.

A sok a tojás, akár külön-külön felütöd, és le is fagyaszthatod: tojástartót, jégkocka készítő tálat kibélelsz folpackkal, beleütöd a tojást, betolod a fagyóba, majd amikor kész kiveszed, becsomagolod őket darabonként és lehet bezacsizni.


Vagy sok-sok húst bepanírozol, egyesével tálcára rakva dugod a fagyóba, ha megfagytak már összerakhatod őket egy zacsiba, nem fognak összeragadni.

2019. máj. 20. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Carbonara, főleg ha saját tésztával készíted.
2019. máj. 20. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó: a carbonara durumtésztából készül, abba pedig még véletlen sem kell tojás!
2019. máj. 21. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
65%

A carbonara olyan tésztából készül amilyet belefőzöl...

A válaszoló szerintem arra gondolt, hogy a szószt is te csinálod meg. Na abba kell tojás

2019. máj. 25. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
A pasta alla carbonara készülhet bármilyen tésztával, tojásossal is, de a kb. 8-9 perc alatt al dente keménységre főtt durum tészta adja az igazi ízhatást és élvezetet; a spaghettin kívül lehet az alap tagliatelle, fettucine, penne, bucatini, fusilli... tökmindegy. Az alig felvert tojásöntet személyenként 1 egész tojásból és egy tojássárgájából az ideális. A római változat általában durum spaghettivel, vagy az 1mm-rel vastagabb spaghettonival, zöldfűszeresen pácolt pancettával, és pecorino romano sajttal (és nem parmigianival) készül. Tejtermék vagy más fehérjeital semmiképp sem kerülhet a szószba.
2019. máj. 25. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!