Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy érdemes nekiállni egy...

Hogy érdemes nekiállni egy különleges formájú tortának?

Figyelt kérdés

esetünkben grillcsirke formájú lenne.

ha képet tudsz küldeni hasonlóról megköszönném.


2010. júl. 7. 17:17
 1/2 anonim válasza:

Sztem a legjobb, ha piskótát megsütitek, többet, betöltitek, és mikor meg van a magassága, akkor faragni.

Macerás, de más nem jut eszembe. Lehet darabonként is, de nem biztos, hogy a krém összetartaná.

2010. júl. 12. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
szerintem menj el egy cukrászdába és érdeklődj.
2010. júl. 12. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!