Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan maradjon puha a pogácsa?

Hogyan maradjon puha a pogácsa?

Figyelt kérdés

Ha sütés után egyből elrakom egy lezárt dobozba akkor puha marad másnapig? Vagy ha bepárásodik a meleg miatt az nem jó?


A válaszokat előre is köszönöm! :)



2019. jún. 20. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Konyharuhával takard le, akkor nem párásodik be alatta.
2019. jún. 20. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a kelt tésztákat rögön, amikor kiveszem a sütőből megkenem folyadékkal. Az édes tésztákat (kakaós csiga) tejjel, a sósakat vízzel. Nem kell eláztatni, csak kenőecsettel átkenni egy kicsit. Ez szinte azonnal elpárolog és utána puha marad a tészta. Meg kell várni, hogy kihűljön teljesen és utána betenni dobozba.
2019. jún. 20. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!