Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők már nem akarnak házasságot, mert az csak egy "papír"? Normális ez egyáltalán?
Nem akarom elhinni, hogy beérik egy hosszas együttéléssel, hogy már gyerek is van, de még mindig csak a "párja" és nem a "férje/felesége" egyik a másiknak? A nőknek miért jó ez? Nem hiányzik nekik a szép ruha, a lagzi?
MIért gondolják azt,hogy ez csak egy "papír", amikor sokkal többet jelent annál?
Számomra, amikor ilyet hallok, még az is megkérdőjeleződik, hogy egyáltalán valóban szeretik-e egymást.
Akkor mesélek én neked valamit: én is teljesen átlagos "családmodellben" nőttem fel, a szüleim házasok voltak, de tudod, amióta az eszemet tudom, azt kívántam hogy bárcsak elválnának. Egyfolytában az üvöltözés, anyuka háztartást vezet, főz, kiszolgálja apukát meló után, és betölti a csicskaszerepet, apuka döglik a tv előtt és félévente becsavar egy villanykörtét, anyámat mindig is szánalmasnak és gyengének tartottam amiért nem válik. később már verekedés is volt. Idegileg kicsinált ez a gyönyörű házasság, és a mai napig haragszok anyámra amiért nem vált el, és tönkretette ezzel a gyerekkoromat.
Úgyhogy nehogy azt hidd hogy ha valaki nem hagyományos családban nevelkedik, abból deviáns lesz, akimeg igen, annak meg halál jó gyerekkora lesz. Igenis van, amikor jobb a csonka család, méghozzá nem is kevés ilyet látok sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!