Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?
"pont most amikor mi sem leszünk annyit együtt, hogy ne legyen mással, míg én babázok."
Pont ez az. Inkább veled tölthetné azt az időt, amit mással tölt, hiszen úgysem tudtok majd olyan sokszor együtt lenni.
73
Kérlek idéznéd amit írtam, hogy én is értsem :)
"Ha ezt választottam, nekem is ez jó hosszabb távon is, akkor most felesleges azt kérnem tőle, pont most amikor mi sem leszünk annyit együtt, hogy ne legyen mással, míg én babázok"
Így szólt a mondatom. Nem kell belőle kiragadni pár szót, hanem összességében értelmezni.
Látod! Az eredeti kérdésedtől már régen fényévekre vagyunk!
Te pedig bőszen válaszolgatsz a magánéleti kérdésekre...nem is az érdekel téged, amit kérdésben feltettél, hanem önigazolást keresel! :)
Egyébiránt erre gondoltam:
"Most komolyan: Mi az undorító ebben ahogy élünk? Miért baj az, hogy én nem hiszem, hogy a szerelem-szex összefügg?"
Hogy valójában ezt a kérdést akartad feltenni!
Ha lesz egy kevés szabadidőd, akkor a férjed nem veled lesz, hanem egy másik nőt fog dugni.
Bizony, szerintem is egyre kevesebbet fog otthon lenni, mert a gyerek éjjel is 2-3 óránként kelni fog. Míg ő bulizik, csajozik, te babázol. A babázással nincs is semmi gond, csak egy házasság nem így működik. Te meg fogod hamar unni, hogy nem fog veled annyit foglalkozni. Nem szép dolog, míg te pelenkát cserélsz, etetsz, éjszakázol, addig ő a nőihez jár. Jézusom, még kimondani is nehéz, hogy neked ez természetes egy házasságban. Írhatod, hogy a párod, nem ilyen lesz, de ilyen lesz, azért akarta a nyílt házasságot!
Ezt én is kérdezni akartam, s nem rosszindulatból: Nem lesz rossz érzés, hogy amíg te otthon vagy a babával, ő más nőkhöz jár?
Egyáltalán milyen sűrűn fordul elő nálatok az, hogy mással vagytok együtt? Tudtok róla amikor a másik épp másnál van?
Na, látod! Hol láttál olyat, hogy valaki,aki biztos a dolgában azt bizonygatja, hogy már pedig neki ez így jó, ezért, ezért, és ezért...sehol...
Nem vagy biztos magadban! Vagy inkább a férjedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!