Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nyitott házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?

Figyelt kérdés
Ha van köztünk egy megállapodás, hogy nyitott kapcsolatban/házasságban élünk, akkor most kérhetek tőle ilyet? Vagy ez nagyon "hisztis"? Eddig nekem is jó volt így, de most hogy egy darabig (terhesség alatt, majd kisbabával) csak vele leszek, nem akarom, hogy ő mással is legyen. Ez elvárható? Vagy önzőnek fog nézni, hogy pont most jövök elő ezzel?

2013. márc. 19. 09:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/204 anonim ***** válasza:
43%
de imádom a sok szerencsétlent, aki szerint csak az az élet lehet jó amit ő elképzel. szánalmasak vagytok mindannyian :DD
2013. márc. 19. 11:31
 42/204 anonim ***** válasza:
73%
#42 - a Kérdező láthatóan nem azt várja, hogy megpróbáljátok rábeszélni őket egy tőlük idegen gondolkodásmódra, életformára - no mert arra tényleg rámehet a kapcsolatuk...
2013. márc. 19. 11:32
 43/204 anonim ***** válasza:
90%
És te mitől vagy abban biztos, hogy a férjed nem csal meg, ha mégis húz gumit? A válasz az, hogy bízol benne. Gondolom a kérdező is megbízik a férjében. Ahogy én is a sajátomban, mi is gyógyszerrel védekezünk.
2013. márc. 19. 11:32
 44/204 anonim ***** válasza:
81%

Én sem tudom elképzelni, hogy így éljünk, de tiszteletben tartom, ha valakik így élnek, nem fogok neki ugrani, mert máshogy gondolkozik, mint mi.

Kérdésedre: ha így is éltek, és most leülsz, és elmondod neki, hogy neked sokat jelentene, ha most egy ideig csak veled lenne otthon, és szeret, akkor biztosan megérti. Azt is elmondhatod, hogy nem akarod, hogy midnig így maradjon, de most neked is nehéz ez a helyzet, és mivel az ő gyerekét várod, szeretnéd, ha támogatna ebben. Megállapodás ide vagy oda, a baba érkezése sok addigi egyességet fel tud borítani. Mi pl. sokat jártunk ki szórakozni a párommal, amikor teherbe estem, egy idő után én nem tudtam, mert mindenki cigizett, ivott, nem éreztem jól magam, és megkértem, hogy amíg én nem járhatok ki, addig ő is inkább maradjon otthon velem, nézzünk filmet, szórakozzunk együtt a magunk módján. Tökéletesen megértette, és kibírta ezt a pár hónapot anélkül. Szerintem a férjed is, ha igazán szeret, akkor "kibírja", hogy ebben a pár hónapban "csak" veled legyen együtt. Ennyit ő is megtehet a babáért és a te helyzetednek a megkönnyítéséért. Lehet, hogy "önzőség", de nekem akkor azért nagyon rosszul esett volna, hogy ugyanúgy fiatal vagyok, ugyanúgy ki szeretnék menni, de nem tehetem, mert az én testemben van a közös gyereköünk, de azért ő ugyanúgy kijár. Bár más a példa, de a helyzet kb. ugyanaz, ezért írtam le.

Remélem meg tudjátok beszélni! (3 hónapos kisfiú anyukája)

2013. márc. 19. 12:11
 45/204 anonim ***** válasza:
77%

Ha van köztetek ilyen megállapodás, akkor mit keres itt ez a kérdés?

Ha eddig nem zavart, hogy eljár mellőled, akkor nem igazán értem, hogy most miért. Ha eddig is zavart, akkor a kérdés még súlyosabb, mert akkor miért vagytokegyütt, miért van gyerek stb. stb.?

Nem, szerintem egyáltalán nem jogos a kérésed, ha megállapodtatok a nyitott kapcsolatban, belementél, akkor edd is meg, amit főztél. Esetleg a 6 hét gyermekágy után bízd rá a kisbabát időnként és járj el ismét egy-egy menetre, akkor csak azt a hat hetet kell kibírnod. Az már csakmenni fog, nem?

2013. márc. 19. 12:12
 46/204 anonim ***** válasza:
82%
Nyugodtan kérd meg a férjed, elvégre hipiszupi házasságotok van már 10 éve... Jaj de nem szeretnélek bántani mert értelmes embernek tűnsz, de sajna te itt most egy két lábon járó céltáblának számítasz, mert nincs igazad, de persze most senkinek sem hiszel. Csak 20 éves vagyok, de egy világ dőlne össze bennem ha kiderülne a szüleimről hogy nyitott házasságban élnek. Amúgy ez nem nyitott házasság, mert olyan nem létezik, az már nem házasság, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok vallásos. De ami a legnagyobb igazság szerintem az az, hogy ez az egész nyitott házasságnak hazudott valami a legnagyobb igénytelenségre vall, magatokkal szembeni igénytelenségre. Ha egy embert nem zavar, hogy a férje hazajön és csókot nyom a szájára, ami egyébként fél órával azelőtt még más nő lába közt járt.... hát ööö igénytelen. Eleve, akit szeretünk azt magunknak akarjuk tudni, normális ember nem bírja a tudatot sem elviselni, hogy a párja máshoz hozzáér. Lehet megsértődni, de ez így van. Sose volt őszinte az a kapcsolat, te meg sose fogod ezt beismerni, ja és sose nősz fel. (És ne gyere a korommal, tudom hogy nem éltem még annyit mint te... mégis felnőttebb vagyok nálad... felőlem cáfolhatod, ebben sem lesz igazad) A végére idebiggyesztek még egy elnézést, mert egyébként én tényleg nem akartalak megbántani...
2013. márc. 19. 12:18
 47/204 anonim ***** válasza:
86%

Tedd fel magadnak a kérdést:

Most miért lett hirtelen ez zavaró?

2013. márc. 19. 12:21
 48/204 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem akarsz most mással lenni, mert nem tetszik a tested és nem mered másnak megmutatni? Ezt jól értettem?

Akarod egyáltalán a babát? Fogod majd legalább szoptatni?

Ha tetszene a tested nagy pocakkal, akkor baba ide vagy oda simán dugnál idegenekkel?

Ez nekem nagyon magas.

Az én anyaságról alkotott elképzeléseim ettől fényévnyire vannak.

2013. márc. 19. 12:30
 49/204 anonim ***** válasza:
57%

"Azért nem akarsz most mással lenni, mert nem tetszik a tested és nem mered másnak megmutatni?"

Gondolom nem talál arra alkalmas alany, aki megdug egy terhes nőt, aki mástól vár gyereket...

2013. márc. 19. 12:32
 50/204 anonim ***** válasza:
88%

Ha a férjed lebetegedne és alkalmatlanná válna a nemi életre, te attól még lennél mással? Ha igen, nincs kérdés. Ha a lelkiismereted nem engedné, akkor kérd meg, hogy jelen esetben ő se tegye. Most nem egyenlőek az esélyeitek a kalandozásra. Akkor sem lennének. Bár nőként neked elég szűkre szabott az időd. Egy ötvenes jó kiállású pasi még vígan félrejárhat, ugyanennyi idősen egy nő után már nem kapkodnak. Ezeket már végiggondoltad? Vagy akkor majd a korod miatt várod el a hűséget?

Ezek jutottak eszembe, bár én egy olyan nő vagyok aki semmiképp sem élne nyitott kapcsolatban.

2013. márc. 19. 12:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!