Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?
Én sem tudom elképzelni, hogy így éljünk, de tiszteletben tartom, ha valakik így élnek, nem fogok neki ugrani, mert máshogy gondolkozik, mint mi.
Kérdésedre: ha így is éltek, és most leülsz, és elmondod neki, hogy neked sokat jelentene, ha most egy ideig csak veled lenne otthon, és szeret, akkor biztosan megérti. Azt is elmondhatod, hogy nem akarod, hogy midnig így maradjon, de most neked is nehéz ez a helyzet, és mivel az ő gyerekét várod, szeretnéd, ha támogatna ebben. Megállapodás ide vagy oda, a baba érkezése sok addigi egyességet fel tud borítani. Mi pl. sokat jártunk ki szórakozni a párommal, amikor teherbe estem, egy idő után én nem tudtam, mert mindenki cigizett, ivott, nem éreztem jól magam, és megkértem, hogy amíg én nem járhatok ki, addig ő is inkább maradjon otthon velem, nézzünk filmet, szórakozzunk együtt a magunk módján. Tökéletesen megértette, és kibírta ezt a pár hónapot anélkül. Szerintem a férjed is, ha igazán szeret, akkor "kibírja", hogy ebben a pár hónapban "csak" veled legyen együtt. Ennyit ő is megtehet a babáért és a te helyzetednek a megkönnyítéséért. Lehet, hogy "önzőség", de nekem akkor azért nagyon rosszul esett volna, hogy ugyanúgy fiatal vagyok, ugyanúgy ki szeretnék menni, de nem tehetem, mert az én testemben van a közös gyereköünk, de azért ő ugyanúgy kijár. Bár más a példa, de a helyzet kb. ugyanaz, ezért írtam le.
Remélem meg tudjátok beszélni! (3 hónapos kisfiú anyukája)
Ha van köztetek ilyen megállapodás, akkor mit keres itt ez a kérdés?
Ha eddig nem zavart, hogy eljár mellőled, akkor nem igazán értem, hogy most miért. Ha eddig is zavart, akkor a kérdés még súlyosabb, mert akkor miért vagytokegyütt, miért van gyerek stb. stb.?
Nem, szerintem egyáltalán nem jogos a kérésed, ha megállapodtatok a nyitott kapcsolatban, belementél, akkor edd is meg, amit főztél. Esetleg a 6 hét gyermekágy után bízd rá a kisbabát időnként és járj el ismét egy-egy menetre, akkor csak azt a hat hetet kell kibírnod. Az már csakmenni fog, nem?
Tedd fel magadnak a kérdést:
Most miért lett hirtelen ez zavaró?
Azért nem akarsz most mással lenni, mert nem tetszik a tested és nem mered másnak megmutatni? Ezt jól értettem?
Akarod egyáltalán a babát? Fogod majd legalább szoptatni?
Ha tetszene a tested nagy pocakkal, akkor baba ide vagy oda simán dugnál idegenekkel?
Ez nekem nagyon magas.
Az én anyaságról alkotott elképzeléseim ettől fényévnyire vannak.
"Azért nem akarsz most mással lenni, mert nem tetszik a tested és nem mered másnak megmutatni?"
Gondolom nem talál arra alkalmas alany, aki megdug egy terhes nőt, aki mástól vár gyereket...
Ha a férjed lebetegedne és alkalmatlanná válna a nemi életre, te attól még lennél mással? Ha igen, nincs kérdés. Ha a lelkiismereted nem engedné, akkor kérd meg, hogy jelen esetben ő se tegye. Most nem egyenlőek az esélyeitek a kalandozásra. Akkor sem lennének. Bár nőként neked elég szűkre szabott az időd. Egy ötvenes jó kiállású pasi még vígan félrejárhat, ugyanennyi idősen egy nő után már nem kapkodnak. Ezeket már végiggondoltad? Vagy akkor majd a korod miatt várod el a hűséget?
Ezek jutottak eszembe, bár én egy olyan nő vagyok aki semmiképp sem élne nyitott kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!