Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek és/vagy anyukák! Ti szoktatok főzni?
Figyelt kérdés
Nem szeretek főzni, unom. Próbáltam már filmet/zenét vinni magammal, nem használt. :)
Minden nap benn ebédelünk a cégnél, este meg hideget eszünk vagy rendelünk vagy épp hozunk haza kínait/törököt ilyesmiket. Havi egyszer elmegyünk valami értelmes étterembe is. Hétvégén szoktunk összeütni valami egyszerűt (Carbonara vagy egyszerűbb főzelékeket).
Ha majd gyerekünk lesz, akkor ez tartható lesz? (gondolok a bébiételre itt), vagy akkor majd valahogy meg kell oldanom?
Ti főztök? Ha nem, hasonlóképp oldjátok meg, mint mi?
Ja és a kérdező nem eszik disznó húst.. Tehát tényleg csak lustaságról, nem akarásról, kényelemről van szó... A csirke, hal, zöldség, gyümölcs hamar elkészül :)
2014. júl. 5. 13:46
62/73 anonim válasza:
Ha csak egy órát is vesz igénybe a főzés én inkább töltöm mással azt az időt is. Persze, aki szeret főzni annak nyilván könnyű dolga van, én utálok, időigényes, mosatlant csinál vele az ember,nem elhanyagolható szempont az sem, hogy nincs érzékem se hozzá, stb. Egyébként amikor hétvégén több idő van főzünk együtt a párommal, hétközben meg mindenki megoldja az ebédet menzán itt-ott.
2014. júl. 5. 15:45
63/73 anonim válasza:
" Ja és a kérdező nem eszik disznó húst.. Tehát tényleg csak lustaságról, nem akarásról, kényelemről van szó... A csirke, hal, zöldség, gyümölcs hamar elkészül :)"
Hat téged sem az eszedert szeretnek. Mi sem eszünk disznó húst. Kapaszkodj meg: nem azert, mert a csirke gyorsan elkészül, hanem azert, mert nem szeretjük.
2014. júl. 5. 16:32
64/73 anonim válasza:
Talán arra gondolt hogy a csirkére nem kell sok energiát és időt szánnia ha már disznót nem eszik
2014. júl. 5. 18:41
65/73 A kérdező kommentje:
Dehogy készül el hamar a csirke, le kell szedni a rossz dolgokat a húsról, feldarabolni, aztán ott kell állni felette, forgatni, lecsapja az embert az olívaolaj...
Legyen elég annyi, hogy nem eszünk disznóhúst, nem azért, mert nem szeretjük, vagy mert lusta lennék megfőzni. Remélem, így már sejthető, hogy mi az oka...
2014. júl. 5. 18:55
66/73 anonim válasza:
Nem azért mert lusta vagy hanem mert elvagy kényeztetve :D ennyi...
2014. júl. 5. 19:18
67/73 anonim válasza:
Vagy a vallasa nem engedi, utolso.
2014. júl. 5. 19:22
68/73 anonim válasza:
Igen nem engedi a vallása hogy főzzön :D
2014. júl. 5. 19:29
69/73 A kérdező kommentje:
Nem azt nem engedi, hogy főzzek. És nem vagyok elkényeztetve, csak keresünk pénzt, amit elköltünk ételre, ez történik.
2014. júl. 5. 20:18
70/73 anonim válasza:
kérdező,ne hagyd magad! jól csinálod és a gyerekednek sem lesz baja ha bébiételt eszik sőt! én azért szerettem a mellett h egyszerű és gyors volt ha megéhezett a pici és h nem kellett vele időt tölteni,h nem kellett azon sem agyalni h jaj elég jó e az alapanyag,jól csinálom e,épp ehet e már ezt vagy azt. a mai bébiételek már nagyon nagyon jók,ráadásul nagyon változatosan tudod majd etetni vele a babát. ráadásul később meg majd a bölcsiben-oviban eszik,ott se te főzöl neki szóval ne törődj a fanyalgókkal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!