Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, mit tegyek?
1 éve vagyunk együtt.Mindketten 21 évesek vagyunk.
Barátom picit macis alkat de imádom.Nagyon kedves,figyelmes,talpraesett,intelligens.
1 hónapja megismertem egy férfit.Sportos test,kocka has stb...igazi macsó tipus.
Mégegyszer mondom nagyon szeretem a barátom de nem bírtam ellenállni.Lefeküdtem vele....
Rá egy hétre elmondtam a baratomnak,nem birtam tovább a szemébe nézni.
Szakitani akart,könyörögtem neki.Nem hagyott el de teljesen megváltozott.Sosem hív fel,ha én hívom akkor alig mond pár szót,nem kérdez,nem érdeklődik.Nagyon ritkán jön hozzám és szinte sosem marad éjszakára.
Amióta kiderült tegnap maradt nálam először éjszakára.
Délután megjött,mondott 2 szót aztán ennyi.Nem ölelt meg,nem adott puszit.Este kezdeményeztem nála de azt mondta nincs kedve most hozzá,fáradt stb..
Szinte mint egy idegen olyan vagyok neki.
Tudom,hogy én rontottam el és nagyon bánom.De mit tehetek,hogy megbocsájtson?
Félek,hogy szakit velem.
Mit tehetnék?
21/L
Ti tapasztalatok alaptán szolaltok meg ,énis. Akik a környezetemben elitélik a megcsalást azok dugnak általába félre.
Énis csaltam meg egyik volt párom,elmondtam neki,elhagyott. Ennyi,válaltam és kész. Egyszerűen nem volt számomra megfelelő az ágyban,probáltam vele tudatni a dolgokat,de nem volt hajlandó változtatni.
Van aki megbocsált,van aki nem.
Ha belegondolok itt a pasi az aki hülye. Mert ha nem tudja megbocsáltani miért nem szakít.
Meg az a baj hogy a kérdező elmondta az igazat. Ha nem mondta volna el akkor nem csak k...áznátok,hanem elhordanátok mindenféle hazug libának.
Tanácsot kért. Sztm mindenki a saját háza táján kéne h sepergessen.
Miért talán nem elítélendő dolog a megcsalás?
Tanács...hát ez kész!
Mire akar tanácsot, ha már megtette és be is vallotta neki?
Sziasztok
Leirom mi volt.Délben kimentem a kávézóba ahová megbeszéltük.Ugyanolyan hideg volt velem,köszönésnél adni akartam egy puszit a szájára de elhúzta az arcát.
Azonnal belevágott a közepébe.Azért hívott mert nem telefonon akarta elmondani nekem ezt.Sokat gondolkodott és végül úgy döntött,hogy szakitani akar velem.Azt mondta szeret engem még mindig,de már nem szerelemel,úgy már egyszerüen nem tud.
Így már nincs értelme szerinte és úgysem tudna már a régi lenni.
Sírva kértem,hogy gondolja át és hogy bármit megteszek de hajthatatlan volt.
Végül ezt mondta amit sosem fogok elfelejteni tőle:"Te nem engem szeretsz,te azt szereted ahogy én szeretlek"...
Szakitott és most azt érzem,hogy mindennek vége van.Teljesen kilátástalanak látom a helyzetem.
Annyira szeretem őt még most is.Mindent elrontottam...
Köszönöm mindenkinek aki írt,válaszolt.
Számomra nem feltétlen elitélendő.
Amúgy akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!