Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre,ki mit tenne a helyembe?
Figyelt kérdés
11 éve vagyok együtt a mostani férjemmel. Előző házasságombòl van egy 13 éves lányom és van egy 8 éves közös kislányuk. Férjem kint dolgozik külföldön én a lányokkal vagyok itthon nem dolgozok. Minden hétvégén hazajön télen 2-3 hónapig itthon van. A nagylányom nem szereti őt sokszor beszólt neki a nevelő apja hülyének semmire kellőnek nevezi minden kis apròságèrt piszkálta. Miért hadja égve a villanyt stb. Természetesen most a pálya választásba sem támogatja azt mondja a kozmetikus nem szakma egyetlen forintot nem ad az iskolára. Odáig fajult a dolog,hogy tavasz óta nem jön ki a lányom a szobájából ha itthon van a nevelő apja vagy elmegy otthonról hétvégére, mamához,barátnőhöz. Én nagyon rosszul érzem magam itthon a saját házamba úgy érzem két tűz között vagyok. Már azt sem tudom,hogy szeretem-e a fèrjemet mert már feszült vagyok ha jön haza.... Most viszont két hónapra hazajön. Lányom kérlel,hogy váljak el. Tanácstalan vagyok. És félek férjem elé állni,hogy vége. Természetesen ő azt mondja nem ártott a kislánynak. Láttam amit láttam hallottam amit hallottam én is. Nekem a legnagyobb problémám a férjemmel,hogy nem tekint társának mindig az van amit ő szeretné. Oda megyünk azt veszünk azt csináljuk amire ő vágyik amit ő szeretne. Ti mit tennétek a helyembe?2021. nov. 27. 17:58
11/51 anonim válasza:
Azért még nem kelett volna 0ra pontozni kedves 10es.
12/51 anonim válasza:
Kérdező talán nevelned kéne a nagylányt is. Könnyen vagytok a villanykapcsolgatással meg egyebekkel míg nem ti fizetitek.
13/51 anonim válasza:
11, egy ember nem tud nullára pontozni (meg amúgy sem élek ezzel a bugyuta lehetőséggel)
14/51 anonim válasza:
Még nem lehet kozmetikus, de egyébként sokan vannak ezen a véleményen, mint a férjed. Annyira nem zavar, kozmetikusként havi nettó 350-500 körül keresek (KATA-sként).
15/51 anonim válasza:
kozmetikusként havi nettó 350-500 körül keresek (KATA-sként).
elég gyér... két kozmetikus ügyfelem van, ez nulla.
16/51 anonim válasza:
Könyvelek kozmetikusnak, nem megy nekik rosszul.
17/51 anonim válasza:
Ebben a helyzetben csak azt lehet érteni, hogy a lányod szeretné, ha elválnál.Viszont neked és a társadnak milyen a kapcsolatotok?Egyszerü dolgok miatt a lányod nem szereti a férjedet, nem lehet,hogy más ok is lehet?Erzelmileg kötõdtök még egymáshoz, mondjuk a távollét az sok mindent meg tud változtatni.
18/51 anonim válasza:
Ugyan ezen okbol vagtam ki az exem. Csak annyi h nalam a fiammal nem volt kepes 8 ev alatt legalabb egy semleges viszonyt kialakitani.
Elegem lett h felnott letere egy gyereket bant! Nem kepes normalisan beszelni vele. Beszologat neki. Etc...
3x szoltam neki h vagy valtoztat vagy mehet amerre lat. A 3ik utan az elso beszlosra osszeszedtem a cuccait es masnap zarcsere utan az ajto elott varta. Kedves kis felirattal!
A gyerek azota mosolyog lelkileg rendbe jott, kinyilt, kommunikativ es igazi tini lett.
Megerte elvalnom!
19/51 anonim válasza:
Én azt tenném, hogy leülnék a férjemmel beszélni, hogy nincs semmi joga bántani a nagylányt. Ha akkor vállalta, vállalja most is. Családapakánt a példamutatás a dolga, nem a szemétkedés. És leülnék a nagylánnyal is, hogy kapja össze magát, mert hisztis neveletlen békaként nem lesz népszerű házon kívül sem. Mindkét fél erősen bunkón viselkedik.
20/51 anonim válasza:
Én még amit a helyedben tennék, hogy sürgősen elmennék dolgozni. Abban sem vagyok teljesen biztos, hogy merheted-e kijelenteni, hogy a saját házadban nem érzed magad jól. Ez a te házad, vagy a férjed kereste meg az árát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!