Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre,ki mit tenne a helyembe?
21!
A saját házam jelentheti azt is, a saját otthonomban
22, csakhogy akit kitartanak nem hinném hogy saját otthona van. Mert ha ő csak beletette a fenekét akkor az a férje háza nem a kérdező és az elkényeztetett lánya otthona
Kérdező: Válj el tőle, megérdemel egy normális párkapcsolatot. Csak tudd, nem hiszem hogy te találsz még egy balekot aki ugyan így kitart titeket.
23!
Jó duma. Az meg van, hogy kitartott az lehet, akit kitartanak? A férfinek is jó volt ám így, különben nem csinálja. Az otthon pedig nem attól otthon, hogy te vagy a tulaja.
"Miért hadja égve a villanyt stb"
Eddig olvastam.
Így kezdődik a leírás: "Előző házasságombòl van egy 13 éves lányom és van egy 8 éves közös kislányuk"
Megint egy kérdés, ahol egy társadalmilag lecsúszott, butácska közemember próbál megoldást találni a szaporodási kényszere által szült problémáira. Itt. Egy fórumon.
1. minek szaporodsz, ha tudod ilyen problémáid lesznek?
2. miért nem azt teszed ami neked jó?
3. mi a kérdésed valójában? Gyerekeket potyogtatsz, megrogyik a párkapocsolatod és már nem tudod mitévő legyél.
Neked már volt egy házasságod és onnan is kitették a szűrödet. Már bocs, de azóta -azaz 11 éve- élősködtök a szerencsétlen újabbik férjeden aki külföldön dolgozza halálra magát, míg ti itthon lóbáljátok a lábatokat.
Ha a "hülyegyerek, világutáló" kamaszlányodra hallgatsz és elválsz másodszor is, mihez fogsz majd?
Újra keresel -már 2 gyerekkel- egy pénzes palimadarat, vagy hogyan tovább?
A munka az eddig is büdös volt neked, nem hinném, hogy a munka útjára lépnél. Egy 40-es kétgyerekes anyukákért nem nagyon kapkodnak a jól szituált férfiak.
Szóval, hogyan tovább a válás után?
Először is keress munkát.
Háztartásbeli feleségnél sokszor kihasználja a férj a helyzetet és uralkodik mindenen. Sokszor azért nem akarja a férj, hogy a feleség dolgozzon, hogy kiszolgáltatott helyzetbe tartsa. Nálatok is így volt?
A legfontosabb, hogy keress munkát. A ház a tied, ennyivel előrébb vagy.
Miután van munkahelyed beadod a válást majd keresel egy normális pasit.
" Folyton alszik mert ő fáradt nekünk meg csendben kell maradnunk."
Hat ez foben jaro bun!
Ezt en is szoktam hallani nalunk, ez a nagy bunom.
Egyebkent meg hogy tud annyi penzt keresni szerencsetlen, hogy negyen megeljetek belole? Gondolom anyagilag jol altok.
Szegeny ember nagy nehezen hazakeveredik, otthon meg nyafka kamasz meg a hisztis noszemely tamadja...
Fú, de botrányos vagy, kérdező, fú, de botrányos!!! Mé' nem dolgozol?! "Már azt sem tudom, hogy szeretem-e a férjemet, már feszült vagyok, ha jön haza." Ha nem tudod, hogy szereted-e, akkor nem szereted!!! Tönkreteszed a saját gyereked életét csak azért, mert büdös neked a munka, és rettegsz az agresszív, bántalmazó, téged cselédként tartó férjedtől! Micsoda ember vagy te??? Hogy nem vagy képes felnőttként kiállni önmagadért és a gyerekedért?
Majd jelezz egy-két hónap múlva, hogy hogy döntöttél, de majdnem borítékolom, hogy ugyanígy fogtok megrohadni, amíg a férjed ki nem dob, majd a felnőtt lányod cserbenhagyás miatt el nem hagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!