Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki járt már hasonlóan?

Figyelt kérdés

( Csak akkor válaszoljatok, ha van türelmetek végig olvasni, hosszú lesz )


Ma délután olyan dolog történt köztünk amiből rá eszméltem hogy mennyire nem érdeklem őt.


Moziba mentünk mert meg lett az beszélve hogy kora délután még nincsenek annyira sokan, ( tömeg iszonyos vagyok, ha sok ember vesz engem körbe ugy érzem körbe vesznek a falak, és alig kapok levegőt, és szorongok ingerlékeny vagyok, és azt érzem egyre kevesebb. és kevesebb a levegő és szédülök minden bajom van) láttam egy iskolás csoportot, bátorságot vettem magamon hogy meg kérdezzem a tanárjukat hogy melyik filmre mennek, mert ha ugyan arra mennek amire a párommal készülünk akkor feleslegesen veszünk jegyet ugyse bírnék be ülni oda. Mondták az Avatárra okés kicsit meg könnyebültem, mert mi a Megan-t akartuk meg nézni. Vissza mentem a sorban álló páromhoz, hogy szóljak neki, hogy ők az Avatárra mennek. ( Mivel ő nem, mozdult hogy meg kérdezzen onnan egy embert én szedtem össze bátorságot hogy meg kérdezzem mire mennek.)


Állt elöttünk egy korunkbeli nő olyan 30-35év körüli szemüves, és a páromat nézve mosolyogva mondta hogy hű ő is arra gondolta hogy ők mit akarnak meg nézni, a párom meg mondta nekem most nézi a telefonján hogy hányan leszünk a moziban a nő, erre azt mondta a páromra nézve mosolyogva neki is pont ez jutott eszébe hogy meg nézze arra a filmre amire ő megy arra hányan mennek, utána is szemben állt velünk és feszt a páromat nézte, majd ő következett a sorban ( mert elöttünk állt) és mikor oda adták neki a jegyet jött a párja akivel már nem mosolyogva beszélt azt mondta neki a pasi hogy hű jó sokan vannak itt, erre azzal jött flegmán a nő hogy igen nem viccből jött korán jegyet venni, na mire vársz menjünk.


És az fájt, hogy a párom nem szólt rá a nőre hogy ő hozzám beszélt, és nem a másik nőhöz, és hogy nem szólt rá hogy ez egy magán beszélgetés ne vonja már bele magát, vagy bármi amivel kinyilvánította volna azt felé, hogy be zavar nálunk.


És azzal jött azért nem tette mert alapvetően kedves ember nem akarta őt meg bántani. Hát de ezzel meg engem bántott meg, én éreztem magam ott feleslegesnek hogy zavaró 3dik vagyok, vagy hogy minek vagyok ott mi keresni valóm van ott, mert ők könnyedén el cseverésznek mintha ezer éve ismernék egymást vagy nem tudom, de nagyon feleslegesnek éreztem magam.


Ha a nőnek nem jelent volna meg a párja hirtelen ott hagytam volna őket ismerkedni hogy jó befejeztem azt érzem teher vagyok ismerkedjetek én megyek nem zavarok tovább. És az is gázos volt hogy a páromra mosolygott de a saját párjával nagyon flegmán beszélt mert ez azt jelenti azért volt nyitott a párom felé, mert szar az ő kapcsolata és bármikor bárkiért kilépne abból.


És a párommal össze vesztem, hogy így nincs kedvem a filmhez oda adom a pénzt de nem megyek menjen bárki mással, mert így nem tudnék oda figyelni, és arra koncentrálni nagyon meg bántott ezzel a viselkedésével hogy könnyedén kettönk közé volt engedve egy idegen 3dik személy és semmenyire nem nézett engem hogy én hogy érzem magam mit gondolok érzek.


Hanem csak azt vitte őt nem zavarta, és nem akarta őt meg bántani de ezzel engem bántott meg, mert ugy éreztem nem vagyok fontos, hogy éreztesse mással hogy közénk furakodott, és így milyen közös élményünk legyen ha azt láttam bármikor bárkit, közénk enged csak mert őt nem zavarja és kedves akar lenni bárkivel.


Utánna meg csak tetőzte a bajt, mert azzal jött hogy akkor majd el mondja mindenkinek hogy én látok mindent rosszul, mert nincs abban semmi se amit ő tett velem van a baj és nem vele.


Majd amikor azt láttam mindent el bagatelizál és engem állít be rossznak ugy hogy nem a TELJES VERZIÓT hanem csak a negyed VERZIÓT adja elő, hogy az a bajom hogy hozzá szólt egy nő, és nincs abban semmi, akkor dühömbe pofon vágtam a plázában, majd vissza ütött.


(Mert hogy én ne merjek rá kezet emelni) Ezután kitört belőlem a sírás majd vissza folytottam mert dühös lettem hogy fújja ugyan azt hogy nincs abban semmi se ami történt cimmel.


Mondtam neki, hogy ma nem akarok vele aludni ne jöljön haza, ezek után aludjon panzióba vagy ahol akar, de nem fogom el tűrni és hallgatni ahogyan lelkileg kínozz azzal, hogy el bagatelizál mindent, és NEGYED igazságot mondd a TELJES IGAZSÁG helyett.


Erre azzal jött hogy a lépcsőházban fog aludni mert nem add ki panzióra pénzt. Erre kérdeztem hogy mért talán nincs rá pénze hiszen már nem albérletben lakik, mondta de van de nem pocsékol olyanra. Hát jó ha arra vár hogy meg sajnálom és be engedem hogy aludjon itt várhatja, mert elegem van abból hogy soha nem törödik azzal hogy én mit érzek, vagy velem mi van vagy én miken megyek át, csak azt nézi hogy ő és ő.jan. 18. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Szerintem meg nem szerelmes belém, mert az nem így állna hozzám ahogyan ő teszi, és sose semmiben sem mondja el a teljes verziót mert nem képes rá, csak mindig a saját magáét fújja ... és én ebbe már teljesen bele fáradtam végleg. Ő folyton csak saját magát nézi és elegem van abban hogy semmi empátia nincs benne én írántam, bele fáradtam az egészbe és boldog akarnék lenni, de ő nem tesz azzá mellette nem érzem azt hogy fontos vagyok, vagyok valaki vagy hogy kellek egyáltalán. Mellette nem érzem azt hogy okés vagyok. Én ezt már el akarom engedni mert elegem van olyan emberből aki csak a saját oldalát nézi csak a saját igazságát tekinti igazságnak és a másikat semmibe se nézi, neki sose létezet a MI csak ő és ennyi. Sose nézte hogy nekem miben kell élnem vagy hogyan kell élnem.


És már nem bírom tovább és már ezt az egész kapcsolatot el akarom engedni, mert bele rokkanok lelkileg teljesen. Szeretnék boldog lenni olyan mellett lenni aki tényleg figyel rám, akinek a szavai helyett tettei vannak, és nem kell mindent vagy 100szor el mondanom mert nem figyel rám oda egyáltalán hanem elég csak 1-2szer mert meg jegyzi mert érek annyit hogy igen is meg jegyezze.

jan. 19. 02:37
 42/63 anonim ***** válasza:
94%
Akkor ne legyél nyámnyila kérdező, hanem hagyd el ezt a pasit mert nem illetek össze.
jan. 19. 02:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 43/63 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek szét mert így soha nem lesztek boldogok egymás mellett. Ti nem paszoltok nincs mit ezen szépíteni.
jan. 19. 02:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 44/63 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elöttem levőkkel, ti ketten kérdező, nagyon más világ vagytok, ne kínozzátok egymást vegyél magadon erőt, enged ezt el.


Sokkal jobb lesz e nélkül a pasi nélkül.

Majd lesz olyan akivel paszolsz.

jan. 19. 02:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/63 anonim ***** válasza:
70%
Keress olyat, aki nagyszájú típus az tutti mindig meg fog védeni téged.
jan. 19. 02:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/63 anonim ***** válasza:
39%
Végül meg néztétek a mozi filmet?
jan. 19. 02:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/63 anonim ***** válasza:
77%

#53 mindig elmondom a teljes verziót, Te próbálod átformálni a másikat hogy csak a Te verziód létezik és minden más hazugság. Milyen tetteket akarsz? Szál virágot hozok pocséklás, szórom a pénzt. Veszek valamit minek vettem lerakodik a zsír és elhizol de szeretnél menni konditerembe nagyon régóta viszont nem fogadod el hogy megvegyem a bérletet hanem hónapok óta sopánkodsz rajta. Nekem nagyon tetszel mégis ha kimondom ugyanúgy a fenti téma és hogy csak érdekből mondom...egy jó szavam nem lehet mert csak megjátszom magam, ezt mondod mindig. Önbizalmat adni nem lehet úgy ha nem is akarod hogy legyen!


Amiket elmondasz megjegyzem de szó szerint visszamondani senki se fogja Neked, max egy másik ADHD-s...és nem azért mert nem érdekel hanem mert mindenkinek vannak határai.

jan. 19. 02:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 48/63 anonim ***** válasza:
21%

#53-mas olvastam amit te kiraktál, de a kérdező oda nem kommentelt semmit se, és itt se kezdett el, veled vitatkozni, hogy ő mit lát másképpen, nem gondolod hogy éppen te neked létezik csak a te verziód mert ő a te kérdésed alatt nem fikázz, és nem kommentelt oda semmit.


Kérdezőhöz pedig annyit szólnék, hogy ne eröltesd ezt hanem szabadulj meg ettől a kapcsolattól. Ha pedig igaz amit a pasid írt hogy még adhd-is van az kemény akkor nem elég a tömeg iszony amiről írtál, de még szorongsz és még ez bár én feltenném magamnak a kérdést hogy biztos vissza fogadnál-e egy embert aki ennyire kiterít mindent rólad, és orba szájba fikázz téged.


Mert már rég eltértünk a témától, a témáról annyit hogy szerintem a tömeg iszonyos szorongásod miatt lett az egész, hasonló próblémákban szenvedett a volt párom és a végén, annyira tönkre mentek az idegei hogy öngyilkos lett azóta nehezen alszom el, mert mai napig úgy gondolom ha többet törödtem volna vele, talán tudtam volna rajta segíteni. Szóval meg értem, mekkora teher lehet ennyi minden bajjal együtt élned.


A párod meg nagyon tappintatlan hogy így le ír téged, itt holott olvastam az ő verzióját, és te oda nem irogattál, és nem is tettél oda meg jegyzéseket se. Én ezek után meg kérdőjelezném hogy mennyire voltál neki valaha is fontos. Én sose beszéltem ki a páromat.

jan. 19. 03:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 49/63 anonim ***** válasza:
21%
#javítik 59-et akartam irni.
jan. 19. 03:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 50/63 A kérdező kommentje:

Hát igen én oda ahova ő irt ki kérdést valóban nem kommenteltem semmit se, mert ugy voltam vele, had síránkozzon ott magának, és nem reagáltam arra hogy ő itt minek állít be, mert álltalában mindig annak hisznek az emberek aki jobb elő adó. És nem megyek bele abba a játékba hogy oda le süllyedjek arra a szintre hogy őt utánozva az ő kirakot kérdésénél ott kommentelgessek ...


Plusz ő azóta van itt fent a gyakorin amióta engem ismer, én 14 éves korom óta ide fel járok ...


Ebben is engem akar utánozni.


Szóval ennyit erről, és elegem van már abból, ahogyan velem bánnik és semmit se becsül meg bennem. És már magyarázkodni se fogok egy olyan embernek aki ennyire csak viszi a magáét, és engem kitereget, csak hogy ő meg kaphassa amit akar az emberektől, számító egy alak az ilyen.


Én már nem akarom vele folytatni mert teljesen kikészít a viselkedése mert bele fáradtam abba hogy csak üres szavai vannak mindenben amikor meg lehetősége lenne bármit is tenni értem, és nem saját magáért akkor meg nem tesz semmit se.


Én már csak nyugalmat akarok és őt messzire magamtól, mert teljesen csak tönkre tesz engem. És ha már ő nem akkor magamat néznem kellene valamibe.


És meg fogadom azok tanácsát, akik azt mondták hogy engedjem ezt el, mert nem tesz jót nekem, mert valóban nem tesz jót nem igazán vagyok boldog olyan pasi mellett aki így bánik velem, mindig mindenben neki áll feljebb és folyton keresi a módját hogy meg alázzon vagy alám tegyen.

jan. 19. 03:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!