Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a megoldás? Szívesen...

Lányok mi a megoldás? Szívesen beszélgetnék lányokkal de úgy érzem ha odamegyek Budapesten egy parkban valakihez beszélgetni az már egyből kikéri magának.23/F

Figyelt kérdés

2018. júl. 3. 21:46
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
31%

Úgy érzed, mert így van vagy azt hiszed, hogy így lesz?

31/f

2018. júl. 3. 21:47
 2/49 A kérdező kommentje:
Aki így ismerkedik az kivétel nélkül szerencsétlennek gondoljátok ugye?
2018. júl. 3. 21:47
 3/49 anonim ***** válasza:
34%

Ember. Ha ez csak a fejedben van így, akkor előbb próbáld ki párszor.

31/f

2018. júl. 3. 21:49
 4/49 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hogy így lesz:D
2018. júl. 3. 21:50
 5/49 A kérdező kommentje:
Volt egy alkalom amikor a nevét sem akarta elmondani a lány, másik alkalommal pedig azt mondta hogy bocsi de siet. Végülis igaz ez csak két alkalom, majd a 10. után levonom a következtetéseket.
2018. júl. 3. 21:51
 6/49 anonim ***** válasza:
81%
Akihez odamész, köteles beszélni veled?
2018. júl. 3. 22:00
 7/49 A kérdező kommentje:
Nem köteles, bátran megmondhatja hogy ,, ne haragudj de nem akarok beszélgetni " :)
2018. júl. 3. 22:05
 8/49 anonim ***** válasza:
35%
Ha bejossz egy csajnak ugyis szoba elegyedik veled.
2018. júl. 3. 22:10
 9/49 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem dolgozz azon, hogy megtanuld nem rázúdítani boldog-boldogtalanra a lelki nyomorod. Az emberek nem azért ülnek a parkban, hogy te rájuk feszülhess. Mi lenne, ha megpróbálnál normális ember módjára apró jelekből indulva, folytonosan válaszra várva és magad is reagálva, lassan felépíteni emberi kapcsolatokat?
2018. júl. 3. 22:12
 10/49 anonim ***** válasza:
76%
Akkor miért baj, hogy nem mondja meg a nevét? Én sem mondanám meg minden nyáladzó pasinak, aki cseverészni akar.
2018. júl. 3. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Ez mitől lehet? Van valami megoldás rá?

Amikor ismerkedek egy sráccal akkor azt érzem baromi nagy önbizalmam van, amíg érzem, hogy én irányítok addig tényleg teli vagyok önbizalommal. Ellenben amint kezdek többet érezni a srác iránt meg komolyodnak a dolgok akkor úgy szépen lassan száll el ez az önbizalom....

Szerintetek ez jó megoldás?

Van egy két évvel idősebb lány, akivel most találkoztam egy csoportban. Igaz csak néhány szót beszéltünk, hogy merre dolgozik, mit csinál, miért csatlakozott a csoporthoz. Az a baj, hogy nem lehet tudni mikor találkozom vele újra, talán 1 hónap, de az sem.biztos....

Szerintetek melyik volna a jobb megoldás?

Egy kolleganőt szeretnék elhívni pl.: meginni valamit munka utána vagy ilyesmi ( javasolhattak valami jobbat esetleg :)) Na most mi nem beszéltünk még soha, nincs munkakapcsolat közöttünk, csak látásból ismerem. Szerintetek inkább csak írjak rá FB-n ( nem ismerősöm )...

Ha valakivel nagyon jól kijöttök, de ő mást szeret, ami reménytelen akkor mi a jó megoldás? Érdemes várni?

A csajnak pasija van, ráadásul össze-vissza d.g mindenkivel. Ezt a srácot is csak szivatja. Igazából nagyon jól megvagyunk, ha nincs a lány, nagyon sok közös programunk van, vonzódik is hozzám, és szivem szerint segítenék is neki túljutni a lányon és kivárnám a sorom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!