Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a megoldás? Szívesen...

Lányok mi a megoldás? Szívesen beszélgetnék lányokkal de úgy érzem ha odamegyek Budapesten egy parkban valakihez beszélgetni az már egyből kikéri magának.23/F

Figyelt kérdés

2018. júl. 3. 21:46
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Szerintem ez itt a probléma. Mielőtt mondana a férfi 5 mondatot már meg vannak bélyegezve. Elég sokan hasonlóan negatív előítéletekkel rendelkezhetnek az ilyen ismerkedéssel kapcsolatban. Én nem gyónni szeretnék egyik lánynál sem, csak szimplán megismerni szeretném őket. Én kivételesen az a fajta vagyok aki nem csak dugni szeretne hanem elvagyok azzal is ha normálisan beszélgethetek egy padon ülve. Persze ha a beszélgetést nem úgy kezdeném hog ,, Szia cica van gazdád " hanem úgy hogy mi a kedvenc színed stb. akkor én leszek az unalmas. Ugyanis mi férfiak legyünk azok akik intelligensek és humorosak miközben a lányok nagy része totál unalmas és persze nem a kinézetre mennek rá (hát hogyne). Az elvárásaik valahol a fellegekben vannak mert ha nem a szőke herceg szólítja le őket random módon akkor az már kevés.
2018. júl. 3. 22:28
 12/49 anonim ***** válasza:
81%
De nem érted, hogy indok nélkül nemet lehet mondani neked? Beszélgess a haverjaiddal.
2018. júl. 3. 22:59
 13/49 anonim ***** válasza:
88%
Ha meg ennyire rossz véleménnyel vagy a nőkről, hagyd őket békén.
2018. júl. 3. 23:01
 14/49 A kérdező kommentje:
Én megértem hogy indok nélkül is lehet nemet mondani nekem. Ugyanolyan ember vagyok mint a többi. Én csak azt mondom hogy ha normálisabban néz ki valaki, normálisan öltözködik és normálisan megszólít valakit akkor lehetne egy normális reakciót kipréselni.
2018. júl. 3. 23:13
 15/49 A kérdező kommentje:
Lelkileg nyomorult vagyok meg hogy csorgatom a nyálamat. Szerintem a nők is hagyjanak békén engem, az ilyenek akik vizionálnak olyanokat amiről gőzük sincs.
2018. júl. 3. 23:16
 16/49 A kérdező kommentje:
az senkinek meg sem fordult a fejében hogy esetleg mégsem bennem van a probléma. Egyből én vagyok a retardált :D
2018. júl. 3. 23:18
 17/49 anonim ***** válasza:
46%
A magyar nem egy barátságos nép,elöbb fognak a park szatírjának nézni,minthogy elbeszélgessenek veled mondjuk az idöjárásról. De ezzel nem is feltétlen van baj. Ha annyira ismerkedni akarsz,menj ki hétvégén a Deák-térre,lesz ott vagy ezer spicces kiscsaj,akivel dumálhatsz.
2018. júl. 3. 23:24
 18/49 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező

Nem szertem amikor “idegen ferfiak “ jönnek oda hozzam beszélgetni ismeredni akarnak mert utalok idegen emberekkel bájcsevegni a semmiről pláne úgy hogy hátam közepere sem kívánok egy férfit

Nem szertem amikor letamdnak és nem értik meg a nemet

Alapjáraton sem szeretek ismerkedni nagyon

2018. júl. 3. 23:35
 19/49 anonim ***** válasza:
0%

Ha jol nezdl ki,mindenhol orulnek neked a csajok.

N

2018. júl. 4. 00:10
 20/49 anonim ***** válasza:
9%
#18 - Akkor javaslom költözz egy barlangba, torlaszold el a bejáratot és élj ott életed végéig. Az ilyen antiszoc., hozzám senki se szóljón mert ez “zavar” típusú embereknek ott a helyük.
2018. júl. 4. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Ez mitől lehet? Van valami megoldás rá?

Amikor ismerkedek egy sráccal akkor azt érzem baromi nagy önbizalmam van, amíg érzem, hogy én irányítok addig tényleg teli vagyok önbizalommal. Ellenben amint kezdek többet érezni a srác iránt meg komolyodnak a dolgok akkor úgy szépen lassan száll el ez az önbizalom....

Szerintetek ez jó megoldás?

Van egy két évvel idősebb lány, akivel most találkoztam egy csoportban. Igaz csak néhány szót beszéltünk, hogy merre dolgozik, mit csinál, miért csatlakozott a csoporthoz. Az a baj, hogy nem lehet tudni mikor találkozom vele újra, talán 1 hónap, de az sem.biztos....

Szerintetek melyik volna a jobb megoldás?

Egy kolleganőt szeretnék elhívni pl.: meginni valamit munka utána vagy ilyesmi ( javasolhattak valami jobbat esetleg :)) Na most mi nem beszéltünk még soha, nincs munkakapcsolat közöttünk, csak látásból ismerem. Szerintetek inkább csak írjak rá FB-n ( nem ismerősöm )...

Ha valakivel nagyon jól kijöttök, de ő mást szeret, ami reménytelen akkor mi a jó megoldás? Érdemes várni?

A csajnak pasija van, ráadásul össze-vissza d.g mindenkivel. Ezt a srácot is csak szivatja. Igazából nagyon jól megvagyunk, ha nincs a lány, nagyon sok közös programunk van, vonzódik is hozzám, és szivem szerint segítenék is neki túljutni a lányon és kivárnám a sorom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!