Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim (25-40)! Efebofilként hogyan találtatok párt? Sikerül egyáltalán hosszantartó párkapcsolatban élni?
Privátban szívesen olvasnám a megtapasztalásaitokat, történeteiteket, vagy akár itt is. Ha esetleg van kedve valakinek beszélgetni ebben a témában arra is nyitott vagyok.
Nagyon kérek mindenkit, kizárólagosan csak akkor írjon, ha tud a kérdésemre érdemben válaszolni.
Covid ota teljesen lealltam. De legalis koru fiukkal baratsag, chat, szemelyesen szex hosszu beszelgetesekkel volt. Most neten lezartam mindent, mert nagyon rossz remeny nelkul.
Parkapcsolat kolcsonosen lehetetlen szerintem, de szexen kivuli kulonos baratsag lehet.
Viszont no letemre en most hutlen vagyok, pasis, egyszerre tobb szal kell, hogy soha tobbe ne fajjon a szivem.
Enyhe fenntartasom van, hogy kerdezo egy tinifiu, aki milfet akar. Viszont magam vagyok a bizonyitek, hogy neha elofordul ilyen no. Szerintem ez mar szinte leszbikus hajlam, valami fius noseg is van a fiatal fiukban. Ismetlem, legalis kor.
Privatot nem nyitok meg. Tarskereson szoktam sajat fotoval, de most sehogyan sem.
Kedves 22-es/23-as: Ennek a kérdésnek a megválaszolását Te nyerted meg! Borzasztó, hogy ennyi kommentből, csak ez az egy ad érdemleges választ. Ilyesmiket vártam volna, de miután elolvastam a 24-es/25-ös hozzászólást, amivel nem is lenne baj, csak nem ide vág, ugyanúgy ahogyan a tyúkanyóké sem, feladtam. :D :D Elszállt minden reményem. Minden esetre köszönöm neked ezt a pár sort.
*Ha még húszan leírjátok, hogy mik a sejtéseitek a nememmel kapcsolatban, akkor sem leszek férfi, tini fiú meg már végképp nem. ;) :D
Remélem eljutott a hír másokhoz is, hogy hollandiában alakult pedofilvadász csoport, ahol a 15 éves srácot környékező felnőttet is jól megverik(meghalt esés közben sajnos, de a 229 másik, akit elkaptak, csak jól meg lett verve a célcsoportotok által!)
Már szerveződik itthon is:) Nem kell ahhoz 11 éveseket célozni, hogy felhéborodást kelts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!