Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mennyi bűntudatot éreztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi bűntudatot éreztek, amiért egyre több férfi incellé válik miattatok?

Figyelt kérdés

Tehát ha valaki pl. 25 évesen incel, akkor már jó 8-10 éve magányban és szégyenben kell élnie, azzal a tudattal, hogy önhibáján kívül nem kell senkinek.


Mire kifejlődik valakinek a személyisége, addigra élete felét ebben a tudatban töltötte. Az nem érv, hogy az incelek romlott nőgyűlölők, mert eredendően senki nem ilyen, vagy csak nagyon kevesen. Ilyen szempontból saját magatoknak is ártotok, hiszen a férfiak 30-50 százalékából huszonévesen nem egy normális, átlagos srác lesz, hanem egy lelki, esetleg testi roncs, ami a nők toxikus párválasztási szokásai és a hipergámia eredménye.


Ha nem álomvilágban élnétek, akkor ezekből az emberekből számotokra is vonzó, érdekes férfi válhatna, és nem valaki, akire rossz ránézni is, mert gimi óta szorong és depressziós. Ezzel a felelősségtudattal milyen élni a mindennapokban?márc. 11. 13:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/287 anonim ***** válasza:
78%

#89! Ugye, te se gondolod komolyan, hogy árva gyerekekhez hasonlítod az inceleket?🤦🏽‍♀️ Egyébként a felsoroltakat mind PÉNZÉRT látják el. Az orvos, szociális munkás és a többi fizetést kap a munkájáért. Téged is ellát a pszichológus is, a prosti is pénzért. Másoknak nem kell.

#97! #100kommentelő tökéletesen leírta helyettem, amíg dolgoztam.

Van empátiám, hisz bármikor meghallgatom a szeretteimet. Mindenkit nem áll módomban és nem is szeretnék. Ha ezt szeretném pszichológusnak mentem volna és pénzt kapnék érte. Így viszont másért kapok pénzt, a korlátozott szabadidőmet pedig eldönthetetem, hogy a vadidegen incelek nyavalygásának meghallgatásával töltöm, vagy inkább a barátaimat hallgatom meg. Ezt a te barátaid is megtehetik, de gondolom, azok is azért nincsenek, mert nincs lapát állad, véletlenül se azért, mert gyökér vagy😂 Nekem meg csak azért vannak, mert nő vagyok, nekünk könnyebb az is😉

#94

márc. 12. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 102/287 anonim ***** válasza:
19%
Lehet hogy undok vagyok de csak elvagyok keseredve főleg az arcszerkezetem miatt. Nagyon kevés lánynak jöttem be eddig.
márc. 12. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 103/287 anonim ***** válasza:
81%
#102! Nem is kell soknak, párkapcsolathoz egynek is elég, de ha paraszt is vagy mellé, akkor azt az egyet is nullára redukálod🤷🏼‍♀️
márc. 12. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 104/287 anonim ***** válasza:
42%

Látom rengeteg hozzászólás született. Még nem olvastam el mindent úgy írok ide.

Szóval én úgy látom ez az incel dolog olyan veszélyeket rejt a közeljövőben amikre ma még csak legyintünk. Nem hittük el 2022 elején hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát, a nagy szakertők is azt nyilatkozták csak be akarnak ijeszteni a világnak. Még volt pár ilyen tragikus esemény a történelem folyamán. A legelvakultabb inceleket akikben senki sem hisz, mindenki mélységesen lenézi őket vagy tudomást sem vesznek róluk és ez tud táplálni egy dühöt és eljutnak arra a pontra emberek amikor már minden mindegy, az hogy ez szervezetten vagy egyénileg történik meg már más kérdés. Nem vagyok incel, de más szempontból átlátom milyen érzéseket gerjeszt egy ilyen állapot.

A világ nem fog megváltozni viszont a harag a reménytelenség, és az irigység mások javaira emberek életeit teszi tönkre. Látom főleg külföldi fórumokon amikor egy hétköznapi nő vagy híresség halálát/tragédiáját szinte ünneplik, egyre inkább radikalizálódnak ami veszélyes.

márc. 13. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 105/287 anonim ***** válasza:
63%
Komolyan egy háborúhoz hasonlítod az itt kb 5 db életképtelen férfi vernyogását? A való életben nemhogy incelek nincsenek számottevően, de az emberek azt sem tudják hogy mi az. És ne keverjük össze a normál értékrendű, mentálisan egészséges szingli férfiakkal őket mert ég és föld a két kategória.
márc. 13. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 106/287 anonim ***** válasza:
63%
104# és mit csináljunk velük? Mindenkinek megvan a maga baja. Azért vagyunk elvileg civilizalt emberek hogy kezelni tudjuk a saját problémánkat. Ha arra célzol, hogy ezek a frusztrált aggszüzek öldökölni kezdenek, akkor ugyanúgy sutty a dutyiba velük mint akárki mással. Mást nem lehet tenni. Hacsak nem alá fekszik valaki önként
márc. 13. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 107/287 anonim ***** válasza:
22%

104 vagyok

Sajnos nem öten vannak.

Te mikor hallottál az Al kaidáról? Amikor akkora borsot törtek a nyugat orra alá és a média felkapta őket. Pedig jóval régebb óta jelen voltak. Ok igazad van nem lehet az incelekhez hasonlítani őket de az elvakult radikalizmus az hasonló és az sosem szült semmi jót.

Nem kell velük csinálni semmit, ha nekiállnak gyilkolni vagy valahogy ártani másoknak úgyis könnyen elkapják őket, ettől még veszélyesek, emberi életet már nem lehet vissza hozni hiába kerülnek börtönbe vagy lövik le őket ott helyben. Amit lehet mégiscsak csinálni az az hogy komolyan kell venni őket mint társadalmi veszélyforrás, ez a hozzáállás hogy "úgyse mérik megtenni" inkább ösztönzőleg hat egy leendő elkövetőre, de a felderítés és megelőzés nem a mi dolgunk hanem a bűnüldöző szervezeteké.

márc. 13. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 108/287 anonim ***** válasza:
0%
merik*
márc. 13. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 109/287 anonim ***** válasza:
43%

“ Amit lehet mégiscsak csinálni az az hogy komolyan kell venni őket mint társadalmi veszélyforrás, ez a hozzáállás hogy "úgyse mérik megtenni" inkább ösztönzőleg hat egy leendő elkövetőre, de a felderítés és megelőzés nem a mi dolgunk hanem a bűnüldöző szervezeteké.”


De nem ez a helyes megközelítés. A bűnüldözés.

Ez megint csak a tünet orvoslása és az okok szőnyeg alá söprése azok által akik nincsenek az ő helyzetükben.


És igazad van, ez a bagatellizálás, lekicsinylés és gúnyolódás még tovább növeli a haragot tehát semmi jót nem tesz ez a sok okos privilegizált személy sem. Csak olajat a tűzre ugye mert nekik is valahol le kell vezetni a feszkót amiért a főnök bunkó, Ádika megcsalta őket vagy nem hívta bulizni a legjobb barinő őket. Az incelek meg túl jó és könnyű célpont ahhoz, hogy kihagyjanak egy ilyen lehetőséget a mocskolódásra, feszkó levezetésre.


A terorristák is olyan emberek szerveződése akiknek elegük lett a nagy bully országok szívózásából és bár erőben tehetetlenek ilyen óriás bullykkal szemben de azért minden földi kötődésüket félretéve felteszik életüket egy célnak.


Tehát ez is elnyomásból fakadó jelenség, van egy marginalizált kisebbség akinek nincs meg a lehetősége teljes értékű életet élni olyan amilyent szeretne, olyant amit lát, hogy mások gond és erőfeszítés nélkül megkapnak, és az ebből az igazságtalanságból fakadó frusztráció, harag és kiábrandulás fűti őket amire csak olaj a bagatellizálás, lekicsinylés és gúny.

márc. 13. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 110/287 anonim ***** válasza:
29%

Én tényneg nem vagyon incel, te lehet hogy az vagy 109, látszik az elkeseredettség az írásodból.


Nem lehet már az embereket az állatvilághoz hasonlítani hogy majd akkor ezt az incel problémát is megoldja a természetes szelekció, nincs már ilyen, és ez mellé az emberek világa jóval kegyetlenebb. Ideológiák vannak, amik megtalálják az arra fogékony embereket.

Egészen bagatell dolog ez a csajozás, szex, párkapcsolat dolog, olyan természetes az emberek többségének életében (az enyémben is) mint a tiszta iható víz, a világnak van egy másik fele amiről nem akarunk tudomást venni és amúgy is tehetetlenek vagyunk.

márc. 13. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!