Egy nőnek 172 cm mellé 59 kg, az már vékonynak számít?
Figyelt kérdés
ma 10:31
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Normál súlynak számít, azon belül inkább a vékony kategória, igen. De függ a testalkattól, testösszetételtől is, pl mennyire vagy izmos.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:52 és 80 között jó lehet életkortól függően, ha fiatalabb vagy inkább 52 és 72 között, ha idős vagy inkább 60 és 80 között. És a kettő között pedig a két felsorolt tartomány közötti
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez az ideális alkat (és nem csak szerintem hanem a kalkulátorok szerint is)
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Én férfiként vagyok 1.90 magas és 80 a súlyom, ha érdekel valakit. 3mas voltam
Kapcsolódó kérdések:
173 cm-es lánynak hány centis comb számít vékony/nagyon vékonynak, illetve kövérnek?
Nem zsírpacnira gondolok. Egészséges testzsír arányra.
174cm és 61kg szerintetek milyen arány?
Vékonynak számít? (Lány)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!