Mennyire hizlal a szotyi? Meg tudok tőle hízni?
Amennyiben nem 'kenyérzabáló' életmódot folytatsz, egészséges szervezetű ember nem fog hízni napraforgómagtól.
Bár lehet annyit enni belőle, hogy mégis, de ha tényleg nem eszel kenyeret, akkor nem lesz hízásra olyan hajlamos a tested.
Az aki nasiként szotyizik, különben tésztát és kenyeret eszik, az már számíthat súlygyarapodásra is.
Húha, remélem pucoltat eszel. Ha meg nem olyat, akkor még nem karamboloztál?
Mogyi márkájú- Hántolt, sós, pörkölt. Nagyon jó!
Én nemrégiben matekozás mellé rágtam, szintén álmosság ellen :D Csak úgy öntöttem magamba. Szó szerint. Nem ám szemenként.
Nem eszel kenyeret? Nagyon jó. Szotyizzál csak.
Persze, hogy hántolt.
Már csak nem eszi meg héjastul. Vagy szerinted vezetés közben kéne meghámozgatnia?
Sótlan is van. Tök mindegy. A só is kell. Majd iszik rá vizet. Nem köt az meg annyit...
A só a hányást köti meg, ha a baromságot fecsegőket gyomron vágom és a felöklendezett cuccba beleszórom.
Enyhén idegesít már az értelmetlen sófóbia, zsírfóbia, találjatok jobb játékot. Debil dietetikusi baromságok terjesztése helyett.
Az emberi test kiválasztja a sót, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!