Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalást egzisztenciáho...

Gyerekvállalást egzisztenciához kötni törvényileg miért ördögtől való agyrém?

Figyelt kérdés

Megszületendő gyerekek millióit lehetne töméntelen szenvedéstől megszabadítani.


Vagy ez egy nagyon soktényezős dolog?júl. 11. 19:08
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
#40 35 vagyok, és nem érted, amit írok. Mit csinálsz az olyan emberekkel, akik megbuknak a teszteken, nem engedélyezed a gyerekvállalást, de fingjuk nincs róla, hogy a szex és a gyermekáldás között összefüggés van? Mit csinálsz azokkal, akiknek nem engeded a gyerekvállalást, de lövésük sincs a fogamzásgátlásról? Vagy nem tudják megvenni a gumit? Vagy a pasi nem hajlandó gumit húzni? Mit csinálsz az eltitkolt, otthon született, anyakönyvezetlen gyerekekkel? Összefoglalva: mit akarsz csinálni az engedély nélkül született gyerekekkel?
júl. 13. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 42/59 anonim ***** válasza:
49%

Mit csinálsz az olyan emberekkel, akik megbuknak a teszteken, nem engedélyezed a gyerekvállalást, de fingjuk nincs róla, hogy a szex és a gyermekáldás között összefüggés van? Legkésőbb a pszicho vizsgálatnál leesne nekik, hogy összefüggés van, de ilyenek EBBEN az országban nincsenek, vagy kb egy marék ember, jelentéktelen mennyiség, majd megoldjuk. Nem a világra érvényesek a magyar törvények.


Mit csinálsz azokkal, akiknek nem engeded a gyerekvállalást, de lövésük sincs a fogamzásgátlásról? Ilyenek sincsenek, ingyen elérhetővé tenném, írtam(meg a férfi foggátló bogyót is engedélyeztetném!, mennének vele a tévéreklámok a szegényebb rétegnek:), a szociális szervezetek dolga az osztogatás.


Mit csinálsz az eltitkolt, otthon született, anyakönyvezetlen gyerekekkel? Ezt is írtam, nevelőszülők, amíg a szülők képessé nem válnak a gondozásukra(ha még nincsenek a rendszerben, ha megbuktak, örökbefogadók!) Írtam..


Leírtam.. ha engedne visszalapozni ki is másolnám, ugyanaz lenne, mint azokkal, akiket bántalmaztak(hisz fent áll a bántalmazás lehetősége, ha nincsenek róla tesztek, hogy alkalmasak). Ki kell vizsgálni, hogy átmennek e, ha pedig nem, akkor nevelőszülők, majd örökbefogadás fél éven belül.


Ahol a gyerek kincs, érték, mert kevés van és sokan várnak rá és nehéz hozzájutni(tehát mint jelenleg az összes fehér egészséges baba az örökbefogadó tömegek számára és az egészséges felfogású emberek számára) ott lesz rá kereslet.


Vér szerinti szülőket pedig büntetni, amiért bántalmazni akarták a gyereket, illetve veszélyeztették azzal, hogy nem tudták(tesztek hiányában), hogy bántalmazni fogják e. Kit érdekel, ha ő nem gondolja bántalmazásnak, ha arra neveli, hogy a férfi a ház ura, vagy rácsap a kezére, ha rosszat csinált, vagy hagyja sírni éjszakánként, vagy bármi..:)


Nem lennék népszerű, nem is nagyon lehetne megcsinálni ebben az országban, ahol csapkodják a gyereket és nincs olyan fogalom a köztudatban, hogy szóbeli bántalmazás, mert a fizikai is csak onnantól az, ha másnap vagy harmadnap vagy tovább is megmarad a nyoma.. szomorú.


Dániában népszerű lennék, esetleg Norvégiában. Kanadában tuti nem, ott szabad verni a gyereket, amíg nem marad nyoma, ott is van a sok erőszakos tini..

júl. 13. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 43/59 anonim ***** válasza:
100%

42. Az írásod alapján, ha ilyen szabályok szerint élnénk, kb. minden második háztartásból kiemelnék a gyerekeket 😂😂

Nem maradna aki nevelhetné őket mert rengetegen nem alkalmasak szülőnek, nevelőnek meg pláne.

júl. 13. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 44/59 anonim ***** válasza:
54%

Ugyan, ha megtudnák, hogy ez ellenőrizve van és elveszíthetek a gyerekeiket, nem vernék őket nevelő célzattal! Ugyanis az nem idegből megy, hanem tudatos viselkedés, ha akarnák, meg tudnák akadályozni, de meggyőződésük, hogy jót is tesznek a kéz, száj, arc, fenék rácsapásokkal! Ha tudnák, hogy ilyenért elveszik a gyereket, csak azok csapkodnák, akik idegből csapnak rá, nem tudták megállni, azt pedig kiszűrné a pszichológiai vizsgálat(ami nem csak beszélgetés lenne, hanem pl streszstűréses teszt is, mint a forgalomirányítóknál, na ott remekül szűrnek!:)) A gyerek rengeteg durva stresszel jár, aki pedig agresszívan reagál stresszre, annak nem szabad gyerekekkel foglalkoznia.. inkább annak, aki összeomlik és sír, vagy mondjuk lefagy, vagy simán kezelni képes.


És igen, pont azért lenne az elején diktatúra, mert az embereknek nem tetszene, hogy nem csapkodhatják a gyerekeiket és nem ordíthatják neki hogy" ostoba hülyegyerek bár meg se születtél volna", meg még durvábbakat. CSaládi kapcsolatok kategória elég beszédes, és ez még csak a középréteg, aki ki tudja fejezni magát korrekten írásban.. A legtöbb ember imádja a gyerekén kiélni a feszültséget, és ennek még okot is talál(nevelő célzat), hogy meglegyen az önigazolás, hogy én jót akarok.. a nagy francokat.


Sokkal kevesebb gyerek születne, sokkal jobban éreznék magukat az emberek, mert nem bántalmazó közegben nőnek fel. Agressziót ki lehet élni sportban, fizikai munkában, illetve két felnőtt ember addig bunyózik, amíg akar és nem okoznak 8 napon túl gyógyuló sérülést egymásnak, akár párkapcsolatban is(hiszen a sérült emberekkel nem lehet mit kezdeni), csak egy harmadik ember életét nem tehetik tönkre ezzel, aki egy kisgyerek és nem tehet az egészről.


Mondtam, nem lennék népszerű diktátor, de nem nyúlnék le pénzt, csak a szegényebb rétegbe tolnám és a gazdagabb rétegből kimenteném az áldozatokat és kollektívan pszichés egészségre helyezném a hangsúlyt.


20 év diktatúra, kihal a bántalmazó közegben nevelt emberek nagyrésze(elöregedő társadalom vagyunk ugye), felnő az egészségesen nevelt generáció és megválasztanak demokráciában:D(vagy egy hasonló felfogásút helyettem, de onnantól már nem fog érdekelni).


Áhh egy integráló, erőszakmentes, mentális egészségben megtámogatott közösség akiknek frusztrációi valami produktívban, hasznosban lesz kiélve, mint a főzés, sport, vagy alkotás.. képzeljétek ha a legszegényebb is festene, amikor indulatos:)


Futók futhatnának energia termelő óriás mókuskerekekben elraktározva az elektromosságot, amit termelnek:) Napenergia, környezetvédelem, erőszakmentesség, integrálás, erőkiaknázás, sok sok elégedett ember.. Illetve a fizetést a piaci hiány alakítaná, mivel mindenki az álmának élhetne(mert lenne lehetősége elérni az utolsó mélyszegénységben élőnek is, hogy mondjuk orvos legyen, tehát nem a pénzen meg az oktatás színvonalás és a családi hátteren múlna) megugrana az utcaseprők, kukások bére, ugye ez kevés ember álma, és egyenrangúak lennének a dokikkal, mert az egyik gazdag, a másik meg magasan képzett lenne, így nem néznék le a kukásokat, és nem istenítenék a dokikat..


Lenne 3-5 év, amíg az emberek szívnak, mert fel kell ismerniük, hogy az "alja munkáknak" is hatalmas értéke van, nem csak a gyógyításnak, mert doki nem tud műteni steril környezet nélkül, de utána működne.


Nagyon beleéltem magam a saját kis társadalmamba:)

júl. 13. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem működne. Hiszen ma is bünteti a törvény a gyerekverést, aztán mégis létezik.
júl. 13. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/59 anonim ***** válasza:
49%

44. Téged szintén megnézhetne valami elmeorvos. Beteg gondolataid vannak. Nagyon beragadt ez a gyerekverés nálad, vajon miért?


Ha mondjuk egy gyerek kitépi a kezét a felnőtt kezéből és kiszalad az útra ahol majdnem elütik akkor a lefagyós, sírós szülőd biztos eredményesebben veszi elejét a következő alkalomnak a reakciójával mint az aki rákiabál és rásóz egyet a gyerek hátsójára.

júl. 13. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/59 anonim ***** válasza:
25%

Nem bünteti a gyerekverést, csak a látványos sérüléssel járó dolgokat bünteti. A mai igazságszolgáltatás nevetséges, nem hisznek az embernek is lekicsinylik a dolgait.. Biztos te is olvastál mindenfélét és láttál mindenfélét az életed során, amíg rendőr szólhat be lengén öltözött nőknek és tanácsolják a "nem tudunk csinálni semmit amíg nincs nyoma" bántalmazottaknak, hogy menjenek haza és béküljenek ki.. Oda kellene figyelni, hogy mindenki alapvető bizalommal legyen a sértettek iránt, amíg nem bizonyítják, hogy hazudnak és kellő empátiával legyenek.


Minden olyan ember, akinek nem ellenőrzi felettes a munkáját szigorúan, mint pl tanárok, gondozók, óvónők, rendőrök,, ügyintézők, HResek, nővérek/ápolók és állami alkalmazottak NAGYON nagy felügyeletet igényelnének és kamerával csekkolható munkavégzést! Rengeteg a visszaélés, az ember pedig hozzászokik, hogy erőszakban(akár csak szóbeliben is) él és nem fordulhat bizalommal másokhoz, csak ha pénzt ad, vagy elkerüli az egészet.. Hányan vannak, akik félnek kórházba menni, ügyintézni, mert be vannak tojva, hogy leszólják őket, nem véletlen rettegnek a fogorvostól, aki letolja őket, mert nem mostak eleget fogat, vagy az ügyintézéstől, hogy nem hoztak megfelelő okmányt, és a tanáros rémálmok a gyerekeknél.. legalább egy tanártól az ember be volt tojva élete során, vagy van megalázó élménye. Engem mondjuk tanított 40 tanár a tanulmányaim során, 8 volt belőle bántalmazó alsóban ugyanúgy, mint egyetemen.


Nagyon durva, miket meg nem csinálhatnak, mert nincs velük folyamatosan felettes, és a hibáikat senki sem torolja meg senki, ugyanis nem veszik észre, mert senki sem ellenőrzi!


Ápolóknál pláne, de minden ilyen területen előfordul, ahol kiszolgáltatott emberekkel szemben vannak hatalmi helyzetben! Biztos van több terület is, amire nem látok rá, mondjuk büntetésvégrehajtásban dolgozók..


Persze sok a kiégett ember, mivel nincs lehetőségük pályát váltani, rengeteg munkakör létezéséről nem is tudnak.. nem szívesen csinálják, szóval valahol érthető, ezt is lazán megoldanám az ingyenes képzésekkel, a kevésbé népszerű szakmákat pedig meg kell toldani magas keresettel, hogy senki se ugráljon, hogy miért keres annyit egy doki, mint egy takarító!


Nyomatni kell a tévében a helyes gondolkodásmódot, és a szegényebb réteg is megérti, ha ezt a mocskot benyalták, ezt is be fogják, plusz ugye ezek az ő érdekeikben vannak.


Ja és kötelezővé tenném az érettségit(akár estin), bevezetném az Hétköznapi ismeretek tárgyat(szexszel, erőszakkal, kommunikációval társadalommal, háztartással, ügyintézéssel kapcsolatos alap ismeretek), meg kitolnám a felnőtté válást 21re, 18tól szabadna szexelni idősebbekkel, 14től meg 14-18 közöttieknek. 14 alatt meg mindenképpen erőszak lenne, akkor is, ha belement a másik fél, de a szexuális felvilágosítást 7 éves kortól kötelezően bevezetném.


Áh, kellene egy számítógépes szimulációs játék, tervezd meg a saját társadalmadat. Olyan lenne, mint a roller coster, meg a sims keverve

júl. 13. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 48/59 anonim ***** válasza:
77%

#47! Neked Észak-Koreában lenne a helyed. Biztos jól éreznéd ott magad.😂 Vagy csak akkor tetszene, ha te vagy a diktátor?🤔 Nekem tetszett, hogy ennyire beleélted magad a saját hülyeségedbe, de az utolsó hozzászólásod már inkább félelmetes. Hogy mennyire hibátlannak látod, miközben tele van hibával. Azt írtad, az embereknek először nem tetszene, de 20év múlva már önként és dalolva választanának meg. Lehet. De nem azért, mert olyan jó ötlet, hanem mert megszokták. Mint a gyerek, akit rendszeresen ütnek. Egy idő után nem, sír, nem kiabál, csak tűri, mert megszokta. Semmivel nem vagy jobb, mint azok a szülők, akikről a kérdés szól.

Én például pedagógus vagyok. Soha nem bántok gyereket.Mégse szeretném, hogy kamerával figyeljenek. Tudod miért? Mert nem az a természetes! Ártatlan embereket kényszerítenél olyan helyzetbe, ami neki nem jó, csak azért, mert te, mint diktátor úgy döntöttél.

júl. 13. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 49/59 anonim ***** válasza:
70%

Engem sem a szüleim, sem a tanáraim, sem ügyintézők, sem kórházi alkalmazottak nem aláztak meg, és nem bántalmaztak sem verbálisan, sem fizikálisan SOHA, pedig a 30as éveim közepén járok és megfordultam már pár helyen.


Szomorú életed lehet, szerintem egy orvosi konzultációt tényleg megérne nálad ez a dolog.

júl. 13. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
47, de nem értem a különbséget. Ma sem alázhatna meg a tanár, ma sem b*szogathatna az orvos, ma sem lehetne gyereket verni, ezeket mind büntetni rendeli a törvény. Ha szigorúan ellenőrzik őket, akkor meg a korrupció szárnyal magasra. A gyakorlati megvalósításod egyszerűen kidolgozatlan.
júl. 13. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!