Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen véleménnyel vagytok az...

Milyen véleménnyel vagytok az Insanity programról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
középszerű.
2011. jún. 5. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Hm... középszerű... Te végigcsináltad már?
2011. jún. 7. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
sima, hagyományos gyakorlatok, egész életemben hasolnóakat csináltam alap erősítésképpen kiegészítésül.
2011. jún. 7. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
azért úgy írtam, mert (nyilván) tudok nem középszerű edzésprogramot. :)
2011. jún. 7. 16:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem középszerű, mivel én eddig semmit sem sportoltam, 23 L vagyok. Nekem elég nehéz. A gyakorlatok tényleg általánosak, mégis a sorrend nehézzé teszi őket, vagyis szerintem nem középszerűvé. :)
2011. jún. 9. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

szíve joga Kisasszony :)

ez esetben: nem rossz program, igen kellemes erőnléti, állóképességi szintre hozhatja az embert.

én nem ajánlom csak épp megjegyzem hogy egy harcművészet edzésen még még többet el lehet érni ;)

2011. jún. 9. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy nem ér semmit? Mert már látom magamon, hogy formálódok, kisebb vagyok, a ruhák sokkal jobban állnak rajtam, de a mérleg most 1 kg-val többet mutatott. Nem akarom abbahagyni, olyan jó, hogy elkezdtem valamit végre, és be akarnám fejezni.... De akkor ez most csak időpocséklás? :(
2011. jún. 10. 21:29
 8/8 anonim válasza:
100%
Nem felesleges, kicsit későn írom de sztem nagyon jó, súlyban valakinél alig lehet észrevenni de nagyon átformál,szal ne a kilókat nézd :))
2012. máj. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Milyen véleménnyel vagytok a Neuzer Mountain Bike kerékpárokról?

Neuzer Tornado-t vásárolok a jövő héten, érdekel a véleményetek.

Könyvből lehet tajcsit tanulni? Vagy esetleg valaki Zalaegerszegen nem tud ilyen programról?

Esetleg ha nincs erre szerevezett program, ha esetleg veszek ehhez kapcsolódó könyvet, el tudom sajátítani? Vagy mindenképp tanárra van szükség? Tudtok valami könyvet ajánlani?

Mi a véleményetek erről a szálkásítási edzés programról?

Szóval találtam ezt a szálkásítási programot a neten és az edzés tervet nézve eléggé majomkodásnak tűnik az eddigi nézeteimhez képest.Nagy részt saját testsúlyra épülő gyakorlatok, konkrét ismétlést nem ír csak30mp ez 30mp az szuperszettbe ahogy csak tudod (hol van az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!