Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futók! Már tavasz közepe óta...

Futók! Már tavasz közepe óta szenvedek folyamatos térdfájással. Mi lehet a baj? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hol jobb, hol rosszabb (igazából sportolás után szinte mindig fáj mostanában biciklizés közben is). Mindig is aktív, sportos életet éltem, és mondhatom azt is, h nem most kezdtem el futni, annak is már jó pár éve. Túlsúly nincs rajtam sztem (171cm,56kg). Mitől lehet? Mit csináljak h hamarabb elmúljon? Van/volt nektek is hasonló panaszotok? Mitől múlt el? Mi volt a baj?

2016. júl. 2. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. júl. 2. 19:53
 2/4 anonim válasza:
Orvos felkeresése lenne ajánlott, pl. ortopédia. Mikor nekem kezdett fájni, olyan 35 évesen, kiderült, hogy kopás. Egyelőre a porcerősítős kúrák segítenek.
2016. júl. 2. 20:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 2. 22:50
 4/4 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A térd fájdalmát sok minden okozhatja: porc érintettsége, szalagok, izom-ín érintettség. Lehet hogy csak egy izomcsomó húzza el a térdet mozgás közben. Állapot felméréssel kideríthetjük az okot, így a megoldás is megszülethet.

Üdvözlettel:

Pap Andrea, gyógytornász

2016. júl. 14. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!