Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Húú.. milyen nagy problémák az életben... :DDD
egy számmal kell éljek fél éve a gyakorin... Nee...😭😭
Nézd egy piros x. Most rajta tartom a kurzort csak nem látszik a képen, ha rákattintaszakkor megkérdezi hogy törölje e.
Nem kell egy 4essel élned :)
Azert hizok el mert a tanrendem miatt csak este van lehetősegem enni 😭😭😭😭
Egész délelőtt koplaltatom magam este meg bezabálok es igy semmi ertelme nijcs a délelőtti kényszerkoplalasnak 😭😭😭😭😭
Vagy az a lényeg hogy összesen ne egyek sokat? Csak este van lehetősegem amivel nullázom az egesz delőtti koplalás eredemenyet?
"Azert hizok el mert a tanrendem miatt csak este van lehetősegem enni"
Nem, nem azért hízol el, és de, van lehetőséged enni, csak te ebből is elvi kérdéseket csinálsz, és dacból nem eszel.
62 kió vagyok és irtam egy kerdest ahol az erezetes lábaimat is megmutatom
Valoban elvqgyok hizva az orvos szerint is
De ha ne koplaljak akkor hogy fogyjak le? Igy is mindig görcsben vagyok
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__121..
Úgy fogyj le, hogy többször egyél keveset! A koplalás azért rossz, mert kiéhezteted a szervezetedet, és amikor ételhez jutsz, akkor meg ösztönösen jóval többet eszel, mint kellene. Rendszeresen egyél, és ne csinálj belőle ideológiai kérdést, hogy a suliban előkapod a szendvicsedet, és megeszed.
A másik a testmozgás. Rendszeresen, naponta legalább fél óra aktív mozgást tessék végezni!
62 kilósan azért olyan nagyon nem lehetsz elhízva, maximum ha 140 centi vagy...
Emellett pedig sportolj, ne koplalj. Pont a koplalás az, ami miatt egyrészt ilyen állapotban vagy fizikailag és lelkileg is.
Vizalapú a hasmenésem. Könyörgöm olvassátok el az ezalá a kerdes ala irt legujabb valaszomat mert meghalok
Ki fogok száradni mert vizet nem birok inni
Letszi ket valaszban irtam
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!