Mit szóltok ahhoz, amikor anyu vagy apu a kisgyerek szájára ad puszit?
Az elsős évnyitómról az az egyetlen emlékem, hogy az egyik osztálytársamtól szájrapuszival köszönt el az apja, már akkor nagyon furcsának találtam. Nővérem lánya 1 éves, és ő is a száját tarja puszira a szüleinek, mert ezt látja tőlük. Na itt jön a nagy szülői feladat, megmondani neki hogy "a szájra puszi apáéééé" és puszit nyomni az arcára.
Az az egy anyuka aki vehemensen próbál érvelni a szájrapuszi mellett: gáz ahogy viselkedsz, a véleményedtől függően nem tűnsz túlzottan műveltnek. Nem a szájrapuszi/arcrapuszi hányados alapján mérik a szülő-gyerek kapcsolat minőségét, sőt, semmi köze hozzá.
L21
Borzasztó, hogy emberek,akik nem is ismerik egymást, milyen stílust engednek mg maguknak.
Persze,erre a legjobb a GYK. név nélkül simán lehet vérfertőzéssel, és egyéb dolgokkal vádolni bárkit.
Kérdező! Nyilván Te is tisztában vagy/voltál azzal, hogy a kérdéseddel lavinát indítsz el? Vajon miért is?Kíváncsiság?Miért érdekel Téged, hogy egyes családokban mik a szokások?
(Előző 2 válaszoló vagyok)Bocsánat Kérdező, nem ellened irányult a kommentem, félre ne érts!
De vajon miért érzi úgy sok ember, hogy van joga ítélkezni bárki felett, ismeretlenül?
Itt látszik, hogy milyen fontos, hogy egy társadalom, hogy van szocializálva.
Egy aprócska dologgal mennyire könnyű kellemetlen helyzetbe hozni a másikat.
Érdekes, nálunk egyik gyerek se akart a szánkra puszit adni. Vagy az arcunkra, ha borostás vagyok akkor nekem pl a homlokomra adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!