Szerintetek hogyan álljak ehhez?
"normális ez a gondolkodás?" Mármint, hogy apudnak mindent első szóra megcsinál, neked meg nem. Nos elég elavult, de sajnos ilyen a patriarchátus, szép lassan kikopik a szokásból. Ha neked nem tetszik, majd te másképp kezeled az ilyen helyzeteket családalapítás után.
"Szerintetek hogyan álljak ehhez?" HÁT SEMMI KÉPP SE ÍGY!!! Van egy említésre nem méltó probléma, bolhából elefántot csinálsz, és feljössz gyk-ra kibeszélni magadból, megerősítést keresve. Aki leírja, hogy nem jó a hozzáállás, azt lepontozod és azt mondod nem érdekel a véleményük. Akkor minek írod ki? Nem védem anyukádat, tényleg felesleges megkérdezni, hogy melegítsen-e, ha nem akar segíteni benne, de akkor mész megmelegíted magadnak és pont. Nem ülsz a gép előtt egész álló nap és vadidegeneknek mesélgeted.
"42-es vagyok. Lehet nem az a lényeg, hogy apud pénzt keres, hanem hogy munka által keresi azt. Te meg kiakadsz, ha ételt kell melegítened. Ha én ezt látnám a lányomon én is mindent elkövetnék, hogy tevékenykedésre sarkalljam"
(Hogy érthető legyen, ezen gondolkodom el, mivel 1-2 válasz törölve lett)
27-es vagyok. En kozel 30 evesen jottem ra, hogy gyakran emg a csaladra se lehet szamitani. Probalj kitartani addig amig nem tudsz elkoltozni, aztan lakhatsz egyedul, vagy lakotarsakkal. Bar a lakotars megint olyen problemakat fog okozni mint amiben jelenleg vagy.
En abban talaltam meg a nyugalmat es boldogsagot hogy egyedul elek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!