Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjem meg apát, hogy...

Hogyan kérjem meg apát, hogy ne mutogassa magát, úgy, hogy ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés

Apa 63 éves, szőrös, pocakos és eléggé feszült a kapcsolatunk, az első megszólalásomban keresi a beszólást és már vissza is támad. A probléma az, hogy egy szál fecskealsónadrágban van egész nap, még csak nem is fürdőnadrág, hanem egy kis bugyi, vakargatja magát és annyira gáz ilyenkor ezt látnom.

22 éves nő vagyok, itthon élek, nekem is nyár van, nekem is melegem van, de nem tudom mit szólna ha látnia kellene a lányát egy szál monokiniben vagy tangában izzadva a nappali közepén.

Bármilyen udvarias formában előhoznám neki, hogy vegyen már fel valami olyat, amiben nem domborodik ki a szerszám és nem látok bele a szőrös segge vágányába, mert nekem ciki! megsértődne.

2016. jún. 26. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
49%

Látott már bárki az itt bőszen prolizók közül normál férfi alsónadrágot (slip), amit (helytelenül) fecskének neveznek a hatalmas tudásukkal? A fecskegatyában anno nem volt gumi, csak kétoldalt madzag, abból valóban kilóghat akármi, egy mai slip alsónadrágból viszont nem. Ha valakit ez zavar, azzal gondok vannak.

A vakarózás valóban gáz, azon viszont nem segít a rövidnadrág sem, a kőművesdekoltázst sem takarja el. Mivel ez alapvető viselkedési, és nem öltözködési probléma, vélhetően nem új, az utóbbi 22 évben pont ugyanígy zajlottak a dolgok, és ezen aligha fog az apa változtatni. Lehet szólni neki, de fölösleges, a kérdező nyugodjon bele, hogy ez az ember nemzette és nevelte fel, ha eddig jó volt, legyen jó addig, amíg el nem költözik, feltehetően szintén apa segítségével.

Egyébként pedig: abban a házban, amiért én dolgoztam meg, úgy vagyok, ahogy nekem tetszik. Ha egy szál törülközőben van kedvem zuhanyozás után meginni a reggeli kávémat, akkor úgy iszom meg, akinek nem tetszik, elfordítja a fejét, vagy elköltözik. Épp eleget alkalmazkodtam 20-25 év alatt a gyerekeimhez időbeosztásban, pénzügyekben, tevékenységben stb., továbbra is szeretem őket, de magamnak már én vagyok az első, mindenki más felé már elvégeztem a kötelezettségeimet.

2016. júl. 3. 10:29
 52/75 anonim ***** válasza:
40%
Beadtam a google képkeresőbe, hogy slip alsónadrág és 90 %-ban olyan épphogy a f@.zt eltakaró "férfibugyik" jöttek ki, amit a kérdező is írt. Tényleg szép látvány lehet, amikor a pocakos apuka kettőt fordul egy ilyenben, ês már meg is van a f@.zbemutató, ha akarja az ember lánya, ha nem. Egy ilyen "nadrág", gyakorlatilag bugyi nem helyettesíthet egy egész napos normál öltözetet. Vagy de... a proliknál!
2016. júl. 3. 11:12
 53/75 anonim ***** válasza:
49%

[link]

[link]

[link]

Ettől kell harakirit elkövetni? Nem bánt, ne félj tőle...:DD

Amúgy te honnan vagy ennyire képben arról, mi jellemző a prolikra? Nekem fogalmam sincs róla, de érdeklődve olvasom a tapasztalataidat.:D

2016. júl. 3. 11:55
 54/75 anonim ***** válasza:
40%

Bőven elég feljönnöm erre az oldalra, elolvasni pár kérdést és az arra érkező válaszok egy részét. Máris képben vagyok. Remek tanulmány mindig.

Mellesleg szeretném még egyszer kihangsúlyozni, hogy a ruhadarabbal nincs semmi gond. Felőlem lehet férfitanga is. Csak tudni kéne, hogy mikor, hol és kik előtt vagyok ilyen "viseletben".

Ha apuci délután egyedül a szobában hűsöl a tévé előtt, akkor egészségére. De mikor egész nap mindenhol abban járkál otthon, és a nő családtagok már nem tudják hova forduljanak zavarukban, akkor az már nem teljesen oké.

2016. júl. 3. 21:02
 55/75 anonim ***** válasza:
54%

Konkrétan mitől vannak zavarban a nő családtagok, ha a ruhadarabbal, korábbi állításoddal ellentétben, semmi gond nincs?

Amúgy egyetlen kérdést vagy hozzászólást sem láttam "proli" nicktől. Ezért továbbra is érdekel, honnan vagy ennyire képben a prolik szokásait illetőleg?:D

2016. júl. 3. 23:17
 56/75 anonim ***** válasza:
43%

Eddig is az volt kifogásolva, hogy hol és ki előtt van így öltözködve, nem egyedül a ruhadarab.

Ha azt kérdezték volna, hogy elfogadható viselet-e egy szál bugyiban lenni a strandon, akkor azt mondja mindenki, hogy igen, semmi gond a ruhával.

Többek közt onnan lehet még felismerni a prolikat, hogy ugyanazt a dolgot oldalakon keresztül kell nekik magyarázni, ami észérvekkel meg is történik. De a felfogásuk sajnos nagyon korlátolt. Érdemben nem tudnak hozzászólni egy témához, és helyette hamar emocionálisak lesznek, hamar átcsapnak a kérdező sértegetésébe, más válaszolókba belekötésbe. Nem képesek mondatot értelmezni, egy épkézláb mondatot egy használható érvvel leìrni, csak fûjják a saját nótájukat, személyeskednek és még egy jellemző: terelik a témát másra, ha érzik, valaki értelmesebb náluk.

Ez itt ugyanúgy érvényes, ahogy a való életben mindenhol. A proli jelentését amúgy ma az internet világában igen könnyen megkeresheted magad is.

Várom a következő kötekedő hozzászólást.

2016. júl. 4. 08:59
 57/75 anonim ***** válasza:
61%

engem nem erdekel hogy a kerdezo apja ertelmisegi , Kossuth dijas vagy irastudatlan also nepreteg tagja.

az hogy nincs tekintettel arra hogy nem egyedul el a lakasaban hanem a felnott lanyaval , vakarozik mint egy diszno a valaga szoros vaganyat mutogatja egyszeruen vegtelenul bunko tapintatlan esundorito viselkedes.

szarmazastol szintol es foglalkozastol fuggetlenul. mindenesetre meg mindig nem kaptunk valaszt hogy anyukaval miert nem beszel a lanya es keri meg hogy szoljon az apjanak. azt hiszem ez lenne az elso es legkezenfekvobb megoldas nem?

2016. júl. 4. 09:30
 58/75 anonim ***** válasza:
47%

"Beadtam a google képkeresőbe, hogy slip alsónadrág és 90 %-ban olyan épphogy a f@.zt eltakaró "férfibugyik" jöttek ki, amit a kérdező is írt. Tényleg szép látvány lehet, amikor a pocakos apuka kettőt fordul egy ilyenben, ês már meg is van a f@.zbemutató, ha akarja az ember lánya, ha nem."

Ezt te írtad. Megcáfoltam, ere fordult az álláspont, már nem a uhadarab a probléma, hanem az, hogy hol és ki előtt.:D

Ha ez a proli definíciója: "Többek közt onnan lehet még felismerni a prolikat, hogy ugyanazt a dolgot oldalakon keresztül kell nekik magyarázni, ami észérvekkel meg is történik. De a felfogásuk sajnos nagyon korlátolt. Érdemben nem tudnak hozzászólni egy témához, és helyette hamar emocionálisak lesznek, hamar átcsapnak a kérdező sértegetésébe, más válaszolókba belekötésbe. Nem képesek mondatot értelmezni, egy épkézláb mondatot egy használható érvvel leìrni, csak fûjják a saját nótájukat, személyeskednek és még egy jellemző: terelik a témát másra, ha érzik, valaki értelmesebb náluk. " , akkor ez RÁD tökéletesen illik. A válaszadók túlnyomó többsége leírta, hogy az apa otthon van, a 22 éves lányka meg elköltözhet, ha nem bírja elviselni a testének látványát. Erre jöttél te prolizni, sértegetve a hozzászólókat, érdemben nem tudtál hozzászólni, logikus felvetésre nem tudsz válaszolni, mert ahhoz már kevés vagy.

Úgyhogy már nem is kell többször megkérdeznem, honnan szereztél tapasztalatokat a proli mentalitásról, csak ara hívom fel a figyelmedet, hogy az ember projekciói nagyon árulkodók, óvatosan kell velük bánni.:-)

2016. júl. 4. 09:57
 59/75 anonim válasza:
39%

Nagyon helyes és pontos a definíció!

Attól még, hogy önmagáról írt jellemezést a "prolizó" lumpeln proletár az igaz. Éppen rá, saját magára!

2016. júl. 4. 11:45
 60/75 anonim válasza:
39%

"Ja, és egy ventilátort a lakásban manapság a legszegényebb proli is megengedhet magának.

Ha ehhez némi ész is párosul, akkor az ember lehúzza a redőnyöket és kereszthuzatot csinál a szobákban, hogy ne forrósodjon fel a lakás."

A 38 fokos szobában a kinti 40 fok fölötti levegő olyan, mint a kályha forrósága. Már próbáltuk. Kintről csak a forró levegő jön be! Ki se szabad nyitni még résre se az ablakot az csak befűti a szobát. Redőnyöket le, és a ventilátor mellett ami fújja kevergeti a forró levegőt, még kicsit el kell húzni oldalra a maradék kevés ruha darabot és a ventilátorhoz közel kell helyezkedni, hogy a frissen mosott szappan illatú fedett részeket is kicsit megfújja a szél, akkor még jobban elviselhető a kánikula.

Kánikulában vastag, a test akár kicsi részét is vastagabban nagyobb felületen beburkoló, szellőzést lezáró nadrágot senki kedvéért fel nem vennék a saját lakásomban a saját családom előtt, ők nem idegenek akiknek egymás előtt szégyellni valója legyen és rejtegetnie kell magát! Legfeljebb fügefalevél szintjén takarózunk, de az családi szokás kérdése.

Amikor egy lány gyereket zavar a saját családja testének a látványa, az rossz nevelésre utal, ezt valahonnan tanulta. A meztelen test látványa alap esetben mindig is természetes volt. Sok embernek még a mások előtti meztelenkedés is természetes, habár az elől én magam elzárkózom de el nem ítélem. Lehet, hogy kicsit én is prűd vagyok ebből a szempontból. Ez tanult szokás kérdése. Akik ezt szabadon művelik idegenek előtt is azok a nudisták.

Valaki ilyen prűdnek nevelte azt a lányt, a természetes test látványát még a közvetlen napi szinten vele együtt élő rokonainál se viselje el. A szülei ott rontották el, hogy ilyennek nevelték, hogy az emberi test nem természetes, arra egy visszataszító tárgyként kell tekinteni.

Nem mennék be egy öregek otthonába én se idegen alig öltözött időseket nézni, de ha a saját anyám van itthon lazán öltözködve, azt férfi szemmel észre sem veszem, hiszen Ő nekem nem nő, hanem az anyám! Eszembe se jut másképp nézni rá, ezért a testének a bugyogós látványa semmilyen érzelmet vagy indulatot nem vált ki belőlem. Mint ha ruha lenne rajta, úgy nézem. Vagyis meg se nézem. Természetesnek tartom és meg se fordul a fejemben, hogy ezen bármi kivetni valót keressek vagy találjak.

Azok az emberek oktalan prüdériában szenvednek akiknek ez nem természetes egy családon belül!

2016. júl. 4. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!