Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krémleves probléma? Tippeket...

Krémleves probléma? Tippeket keresek!

Figyelt kérdés

Krémleveseknél probléma sokszor a zöldségfélék héja, például a zöldborsó, kukorica, paprika esetében. Hiába pürésítem, apró darabok maradnak és igen erösen felfújnak mindenkit.

Mit lehet ez ellen tenni, van valakinek használható tippje?



2019. aug. 3. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Orvost javaslom, akinek egy tányér zöldborsó leves gondot okoz annál valami egészségügyi gond van
2019. aug. 3. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szűrd át. Turmixolás után egy spatula segítségével átszűröd, tökéletes, selymes krémlevesed lesz.
2019. aug. 3. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szurd le.
2019. aug. 3. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szűrni szoktam.
2019. aug. 3. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Milyen szüröt használtok? Azt ami olyan, mint egy teaszürö, csak nagy? (Bocs, kezdö vagyok)
2019. aug. 3. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sűrűbben rácsozottat használj, amin például lisztet, porcukrot is szitálsz.
2019. aug. 3. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. aug. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!