Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a torta krémjébe még...

Ha a torta krémjébe még belerakok felvert tejszínt, lesz attól baja?

Figyelt kérdés

[link]


innen az elsőt akarom,és azt akarom,hogy egy könnyű krémet kapjak,amiből sok van.


2010. júl. 13. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Összekeverheted,de csak nagyon óvatosan,hogy ne törjön a tejszínhab. És a tejszínbe feltétlen rakj habfixálót,mert különben a krém "kifolyik" a tortádból.
2010. júl. 13. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Csak annyi gond lehet hogy a tejszín egy idő után ugye elkezd összeesni és vizes lesz a krém, átnedvesedik a torta.
2010. júl. 13. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van benne habfixáló,akkor nem lesz a torta vizes. Ezért írtam,hogy tégy bele habfixálót is. Sokszor kevertem én is a krémbe tejszínhabot,és még 3-4 nap múlva is szilárd maradt a hab.
2010. júl. 13. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Habfixáló helyett kevés zselatint is tehetsz bele, és akkor nagyon finom lesz a krém és nem esik össze.
2010. aug. 12. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hulalát tegyél bele, akkor nem esik össze a krém.

2010. aug. 13. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!