Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ügyes háziasszonyok receptje...

Ügyes háziasszonyok receptje jól jönne!?

Figyelt kérdés

Holnap délelőttöm szabad lesz és munka előtt szeretnék krumplis lángost csinálni gyorskaja gyanánt, mert már nagyon megenném, de az a bajom a lángossal hogy hiába teszem törlőpapírra, akkor is elkezd a gyomrom fájni ha eszek belőle, na meg már a szagától is. Nem bírok olajban sült ételeket enni sajnos... Hogy lehetne megcsinálni úgy a lángos tésztát, hogy ne szívja fel annyira az olajat?


Van erre trükk, esetleg átvariált recept?

Szívesen fogadok ötleteket, holnap reggel neki is állnék.


30F


2019. szept. 15. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs trükk, a lángos ilyen.
2019. szept. 15. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen?
2019. szept. 15. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld tepsiben, nem tudom milyen lehet.

[link]

2019. szept. 15. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
#3, tepsiben még hírből sem hallottam. Ez így nem annyira lángosos.
2019. szept. 15. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
A lángos lényegét az adja, hogy olajban sütik. Ha sütőben, kevés olajjal csinálod, akkor inkább pizzatésztához fog hasonlítani. Sajnos ez nem a recepten múlik.
2019. szept. 16. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Mondta múltkor egy fiatal nő hogy neki is az a gondja, hogy túl olajos a lángos, de ő rumot tesz bele és úgy megtudja enni.
2019. szept. 16. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Süsd zsírban, úgy nem lesz olajos.
2019. szept. 16. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit #3 linkelt az is lángos, csak kenyér lángos vagy langalló, ha úgy tetszik. Viszont igen inkább a pizzához hasonlít, mint a hagyományos lángoshoz
2019. szept. 16. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, a linkelt lángos tepsis pizza. Régen még középiskolás koromban pizzát csináltam, de nem akartam vele bajlódni, egy tálba öntöttem a hozzávalókat, és a ragacsos tésztába raktam paradicsom darabokat, sajtot, borsot, sót, hagymát. Aztán beletettem tepsibe a nem meggyúrt tésztát, a tetejére még tettem sajtot, tejfölt és paradicsomot. Nagyon jól sikerült, puha lett a tésztája meg olyan volt mint egy ízletes pizza csak sokkal vastagabb.


De már nincs időm ilyen sütés főzésre sajnos.

2019. szept. 16. 11:50

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!