Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puding hidegen vagy melegen?

Puding hidegen vagy melegen?

Figyelt kérdés
Most csináltam először és szépen lehűtöttem de nagyon kocsonyás lett. Jobban tetszene ha ennyire nem "fagyna" össze. Akkor legközelebb ne tegyem hűtőbe?
2019. okt. 1. 01:43
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
2 lehetőség van, langyosan eszed; vagy az elkészítésnél több tejet teszel bele, de úgy kevésbé lesz ízes (ezen tudsz keserű kakaóval, vaníliás cukorral, belekevert gyümölccsel korrigálni), így tudod hűteni.
2019. okt. 1. 02:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Én mindig hidegen eszem a pudit, szerintem így finomabb. Kicsi korom óta a Danette a kedvencem, azt ugye hűtve vásároltam, hát megszoktam, hogy a pudi az hideg.
2019. okt. 1. 03:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
A puding lényege, hogy kocsonyás legyen. Ha nem szereted így, akkor krémként készítsd el: általában ennek leírása is szerepel a csomagolás hatoldalan
2019. okt. 1. 06:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Felezd le a pudingpor mennyiségét.

Pudinghoz 1 liter tejhez kb 8 deka por kell. Csináld meg 6-ból, vagy 4-ből.

2019. okt. 1. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!