Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami tuti módszer arra,...

Girgoy kérdése:

Van valami tuti módszer arra, hogy lehet úgy rántott csirkecombot (! ) sütni úgy, hogy ne legyen se nyers a hús, se a bunda ne égjen szénné, hanem pont jó legyen?

Figyelt kérdés

2019. nov. 16. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%

Én pont ezért ki szoktam csontozni alul-felül.

Igen, a "fogósrészt" is!

Egyébként a rántott csirkét (és mást is) felhevített zsiradékba teszed, fedőt rá és amikor visszamelegszik, kisebb lángra teszed. Ez a hosszabbik idő, ilyenkor sül át 80%-ban. Majd amikor megkapta a megfelelő színét az az oldal csökkentett lángon is, akkor megfordítod, leveszed a fedőt és nagyobb lángon készre sütöd.

Még így is lehet véraláfutásos a csontnál, de sületlen biztos nem lesz!

2019. nov. 16. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Megszokták főzni. Úgy a legbiztosabb.
2019. nov. 16. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Anyukám két helyen át szokta szúrni késsel, szúr bele két darab olyan jó egyujjnyi lyukat ott ahol a legvastagabb a hús. Így kicsit be lehet fűszerezni belülről is, és az olaj is hozzáfér a hús belsejéhez. így mindig tökéletesen átsül.
2019. nov. 16. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
36%

A második hozzászóló nem értem miért lett lepontozva, valóban sokan megfőzik előbb, utána sütik ki.

Mi lassú tűzön, minden oldalát átforgatva szoktuk, még sosem maradt nyers.

2019. nov. 17. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Mert ha megfőzik, akkor a lélek is kiszáll abból a szerencsétlen csirkecombból, azért... De azért főzze csak meg nyugodtan előtte aki akarja, csak akkor kulináris élményt se várjon cserébe, az is biztos...
2019. nov. 17. 01:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 aparalyza ***** válasza:
28%
Előtte párolod egy kicsit.
2019. nov. 17. 03:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Én sem szeretem előfőzve. Ki szoktam csontozni. Pontosabban férjem kicsontozza, mert ő ügyesebb, gyorsabban megy neki, mint nekem.

A fele mennyiségnek a bőrét is leszedem, de a férjem a bőrével szereti, így sütök ilyet is, olyat is :)

2019. nov. 17. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

Megszurkálva, frituban.

Csak így sikerül.

2019. nov. 17. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 qkker1 ***** válasza:
57%
Megfelelő méretű , inkább kicsi, maximum közepes combokat kell venni, és a forgónál kettévágni, kis lángon sütve tökéletes.
2019. nov. 17. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

Előfőzöm kicsit ,nem kell teljesen megfőzni.

És inkább kisebb combokat jo a mamut méret erre nem alkalmas.

2019. nov. 17. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!