1/16 anonim válasza:
kessel szoktam, de a nagyot is mert nem szeretem a hamozot. de amivel neked kenyelmesebb
2/16 anonim válasza:
Mennyire aprót?
Fürjtojás nagyságút (új krumpli) vakargatom. Egyéb krumplit meg akkor tartok kicsinek, ha tyúktojás nagyságú. Azt meg hámozóval, vagy ha göcsörtös, akkor késsel.
Ennél kisebbel nem találkozom, mert nem veszek ilyen aprókat, az már vetőkrumpli.
3/16 anonim válasza:
Nem pucolom. Héjában sütve a legfinomabb. :) Parázskrumpli.
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
3#, és előtte alaposan megmosod.☺
7/16 Silurus válasza:
Újkrumplit kefével, öregebbet hámozóval. Ha öreg, és a hossza kevesebb mint 5 centi, akkor inkább rakd be a hűtőbe,vagy pincébe és tavasszal vesd el! Remek újkrumplid lesz pár hónap múlva.
8/16 anonim válasza:
jaa azt nem irta h parazs csak h apro :D azt csak ledorzsizem kicsit, de ilyenkor hol lehet kapni?
9/16 anonim válasza:
#4
2-es vagyok
Olvasd már el mit írtam,mielőtt kacarászol!
Nem az újkrumplit írtam vetőkrumplinak.
10/16 Silurus válasza:
Sziszi. Csak saját kertből, ha nem szeded fel ősszel mindet, és nem hatolnak mélyre a fagyok, akkor ilyenkor is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!