Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kovásznak jót tesz, ha...

A kovásznak jót tesz, ha néha, vagy akár mindig teljes kiőrlésű, vagy akár rozsliszttel etetem, a sima fehérliszt helyett?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 13. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. ápr. 13. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A privátra a válasz:

Másabb és többféle gombák, mikroorganizmusok vannak a rozsliszten, és a teljes kiőrlésűn. Kissé másabb viselkedésű lesz a kovász.

De akár vissza is fehéríthető, miután ezek a gombák is elszaporodtak.

2020. ápr. 13. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 13. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 0:50-től 1:22-ig.
2020. ápr. 13. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!