Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztás után a készételt,...

Fagyasztás után a készételt, hogyan olvasszuk ki?

Figyelt kérdés

Lefagyasztottam egy adag zöldség ragut. A kérdés, hogy hogy a jobb kiolvasztani? Szobahőn felengedem és utána csak be a mikróba vagy fagyasztottan rakjam lábasba és forraljam újra?


Az az igazság, hogy semmit nem szoktam lefagyasztani, de most, hogy egyedül vagyok és itthon meg nem rohangálok boltba, igyekszem mindennel takarékoskodni.


2020. ápr. 15. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig megvárom, míg kiolvad szobahőn, és utána inkább a tűzhelyen, lefedve, néha megkavarva melegítem fel.
2020. ápr. 15. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kiolvad magától szobahőmérsékleten, vagy ha elfelejtem időben kivenni akkor a mikrón van olvasztó fokozat.
2020. ápr. 15. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Este kiveszem, a hűtőbe teszem, ott kiolvad. Melegíteni a tűzhelyen szoktam, mikronk nincs
2020. ápr. 15. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!