Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a kihűlt krémet...

Hogyan kell a kihűlt krémet kihabosítani lágy vajjal?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
felhabosítod a vajat (kicsit lágyítod előtte mikróban, ne folyós legyen). Aztán beleteszed a kihűlt krémet meg a cukrot, ha abban nem volt, kicsit belekevered, aztán folytatod géppel.
2020. ápr. 21. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
83%

azért én inkább nem mikróban lágyítom a vajat... inkább előző este kiteszem a konyhapultra, vagy pár órával a habosítás előtt.


én a puding részt úgy csinálom, hogy amikor már a tej+puding (esetleg +tojássárgája) felforrt, besűrűsödött, beleteszem a kimért cukrot, elkeverem, így felolvad. aztán a puha vajat habverővel kis fokozaton keverem amig kicsit habos lesz, aztán hozzáteszem a pudingos részt és úgy keverem tovább amíg egynemű nem lesz.


ha pedig nem tettem cukrot a pudingos részhez, akkor porcukrot habosítok a vajjal (előbb kicsit keverd el, mert a robotgép felcsapja a port), aztán megy hozzá a puding, majd egyneművé keverem

2020. ápr. 21. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!