Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináltok paszírozott...

Hogyan csináltok paszírozott halászlevet? Raktok bele paprikát és paradicsomot is?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Halfejböl, halcsontból, kisebb halakból, vöröshagymával, füszerekkel alaplevet fözöl. Amikor jól szétfött átpaszírozod. Felforralod, megszórod pirospaprikával és beleteszed a halszeleteket. Tehetsz bele paprikát és paradicsomot is.
2010. júl. 27. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. júl. 27. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:

szia! úgy, ahogy első válaszoló írta, csak egy kicsit kiegészítem. szóval sok hagymával fölteszem a halfejet, aprólékot főni, beledobok 1 paprikát és 1 paradicsomot is.

mikor a fej darabokra szétesik, akkor kezdem átpaszírozni, de előbb kiszedem a nagy csontokat.nekem nincs paszírozóm, így tésztaszűrőn szoktam átnyomkodni,mindig egy kis lével utánöntve, hogy minél több

halhús átnyomódjon.

ha kész, visszateszem forrdogálni, rá a jóminőségű pirospaprika és mehetnek a besózott halszeletek.

utána már csak rázogatom a fazekat, míg meg nem puhulnak

a halak.

akinek van tekerős paszírozója, annak könnyebb a dolga...:))

üdv.

2010. júl. 28. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!