Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintanal mitol lehet az,...

Palacsintanal mitol lehet az, hogy van egy olyan tipus ami kegyetlenul kiszarad?

Figyelt kérdés

En se tarolom megfeleloen a palacsintat, de amit en csinalok az sose szarad ki igy.

Minek a fuggvenye ez?


2020. máj. 1. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Lassú tűzön túl sokáig sütés, én így szoktam elrontani. Ha letakarva tálalom, akkor visszapuhul.
2020. máj. 1. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

Nálam is, frissen ahogy sütöttem, tört a széle a palacsintának. Le szoktam takarni egy másik tányérral, hogy puhuljon. De valahogy sosem volt az igazi. Mióta kimérem a hozzávalókat, azóta habkönnyű a palacsintám, és nem szárad, nem törik, nem ragad le.

20dkg liszt; 2 tojás; 3 dl tej; 2,5 dl szóda; 3/4 dl olaj; pici só, 1 ek cukor

2020. máj. 11. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!