Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljak citromfű...

Hogyan csináljak citromfű szörpöt? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Elég cukorszirupot csinálni, belerakni a leveleket (esetleg citromkarikát) és még egyszer felforralni? Vagy kell bele tartósítószer és citromsav is?

2020. máj. 15. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pl.

[link]

2020. máj. 15. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Mi az a száraz dunszt?
2020. máj. 15. 19:22
 3/4 mobidick ***** válasza:
A száraz dunszt, amikor a még forró készítményedet egy előre előkészített "ágyba" bebugyolálva betakargatod és ott hagyod kihülni. Ez a mennyiségtől függően akár 36 óra is lehet. Ha csak egy üveget akarsz "dunsztolni", akkor elég egy nagyobb fazék, amit jól kibélelsz törölközőkkel, betekered azt az üveget is törölközőbe amit dunsztolni akarsz, beleteszed és még a tetejét is betakargatod. Én egy plédet használok erre a célra, igaz a mennyiségem a lányom picikori fűrdető kádját kívánja meg. Így a saját melegségében, védve a gyors kihűléstől, lassanként hűl, ami tartósító hatással is bír. Remélem elég részletesen írtam le?. Sok sikert, üdv.
2020. máj. 16. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. máj. 16. 08:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!