Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem friss a házikenyér...

Miért nem friss a házikenyér másnapra?

Figyelt kérdés

Kenyérsütőben sütök általában élesztős kenyeret, de másnapra még szárazabb, és nem finom.

500 g fehérliszt, 1 tk só, 1 tk cukor, élesztő, 1 ek olaj, 270 ml víz. Kevesebb vízzel még jobban pergett. Tudom hogy kenyérbe nem szoktak, de újabban hozzáadok fél deci tejet is, és így jobb az állaga. De akkor sem jó másnapra.

Arra gondoltam hogy a boltiba raknak még pluszba valamit amitől frissebb marad.



2020. máj. 19. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Mindent amit eddig kifogásoltál, nekem is e z volt a problémám. Most szeleteltem fel a 4. napos kenyeret és olyan puha, mint az első napon. Próbáld ki krumplival, vajjal, nem fogod megbánni. Lisztet is használd azt amit eddig szoktál.
2020. máj. 19. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
azert mert nincs eggyaltalan tartositoszer beleteve mind a normalis feher kenyerben . (arrol beszelek amit othon Te sutsz magadnak )
2020. máj. 21. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a burgonyás kenyeret tegnap, kíváncsi voltam hogy ma milyen lesz. De még ma is jó puha, és jobban ízlik mint amit eddig sütöttem. 🙂
2020. máj. 21. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök, azért írtam kétszer is,mert én is ilyen véleményen vagyok a burgonyás kenyérről. Még 2 nap múlva is ilyen puha lesz.
2020. máj. 21. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!