Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett nyers a rántott...

Miért lett nyers a rántott szárny?

Figyelt kérdés
Dupla bundába paníroztam. Utána nagyon meleg olajba tettem, hogy a panír nehogy leváljon, mert egyszer hideg volt az olaj és lemásolta a panír. Amint egy picit kérgesedett, de még világos volt, akkor kicsire vettem a lángot és úgy sütöttem barnára. Ez csak a szárny töve, mert két részbe vágtam. Nagyon el vagyok keseredve, hogy valami finomat akartam és mégis nyers maradt a csont mellett. Szoba hőmérsékletű volt a hús , amikor paníroztam.

2020. máj. 24. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
magas hofokon csinaltad
2020. máj. 24. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim válasza:
76%
Ismerősöm pl a csirkeszárnyat is megfőzni , illetbe bevágja és utána rántja ki
2020. máj. 24. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 qkker1 ***** válasza:
100%
Túl nagy lángon sütötted, kívül megsült, belül nyers maradt.
2020. máj. 24. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt terveztem holnap leszedem a panír és újrasütöm. Jó ötlet?
2020. máj. 24. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
:) nem
2020. máj. 24. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor levetted a lángot, kellett volna rá egy fedőt is tenni. (Én is sokáig elbactam a rántott húst, de így biztosan megpuhul belül, és kívül nem ég szénné közben)


Panírt már ne szedd le, de próbáld meg alacsony hőfokon, fedő alatt még egyszer átsütni

2020. máj. 24. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Örök emlék marad az általános iskolában "főzőórán" készített első rántott csirkecombom, kb. 40 évvel ezelőttről.. Szép pirosra sült, még az igazgatónak is vittünk belőle, aztán kiderült, hogy belül tök nyers...:)

Azóta már főztem pár évet és ilyen többet nem fordult elő, ez remek lecke volt.

A sütés felében fedőt teszek rá és kisebb lángom sütöm, megszúrom és ha már nem folyik belőle semmi, akkor leveszem a fedőt és ropogósra sütöm.

2020. máj. 24. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

mielott megsutod etelizesitos es fokhanymas vizben fozd meg.

A te estetedben mar ez nem veghezviheto . Tedd vissza a serpenyben olajon es egy keves vizet is onts az olajhoz . Fedd le es parold at

2020. máj. 25. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy főzd meg a húst sütés előtt. Az összes íze kifő.
2020. máj. 28. 03:24
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!