Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert szaraz a palacsintam?

Miert szaraz a palacsintam?

Figyelt kérdés

teszek a tesztaba is olajat es a suteskor is.

Mi a titka a jo palacsintanak?



szept. 16. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem teszek a tésztájába, mégse száraz!


Nem lehet, hogy alacsony lángon sütöd, de sokáig?


Jó forró legyen a palacsintasütő, sercegjen benne a pár csepp olaj (elegendő ennyi!), akkor tuti nem szárad ki.

szept. 16. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

elektromos tuzhely, maximum teljesitmenyen.

Kulonbozo serpenyoket is probaltam (sima teflon, reces, keramia)

szept. 16. 12:26
 3/10 Fruzsina.22 válasza:
100%
Minnél több tojás lesz benne annál lágyabb lesz a tészta, de igazából én úgy szoktam hogy egyből ráteritek a kész tésztákra egy konyhaterítőt és így a pára lecsapódik nem lesz száraz..
szept. 16. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokáig sütöd és/vagy túl vékony a palacsinta. Picit több tészta, és nem kell túlsütni, 1-2 perc alatt megsül mindkét oldal.
szept. 16. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi a pontos recepted?
szept. 16. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Vegyél "nagymamás" régi palacsintasütőt, a hosszúnyelűt! Abban tuti nem lesz száraz.
szept. 16. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:

2-3 tojas, felverve egy kis cukorral, azutan lkassan hozzadva liszt, tej, szodaviz es olaj


de probaltam mas receptet is

szept. 16. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7

Én sem teszek a tésztába olajat.

Ahány tojás, annyiszor 10 dkg liszt és próbáld meg nem szódaízzel, hanem 3,6%-os tejjel és legfeljebb egy késhegynyi szódabikarbónát tegyél bele!

szept. 16. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tojást,cukrot,tejet,lisztet ásványvizet rakok a palacsinta tésztába és nem olajat rakok serpenyőbe hanem egy kicsi vajat olvasztok és abba sütöm meg ki sem szárad és remek íze lesz .
szept. 16. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
100%
Szia, pontosan nem tudok ilyen tanácsot adni, de a mindmegette.hu oldalon nagyon jó és bevált receptek vannak. Ott biztos találsz többféle receptet.:)
szept. 16. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!