Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Erről a halászlé receptről...

Erről a halászlé receptről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]


Érdemes kipróbálni?



2020. dec. 20. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez felejtős. Halászlé sűrítmény, halászlékocka, burgonya, sárgarépa...

Ez egy moslék.

2020. dec. 20. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az alaplébe a nemes halaknak a fejét-farkát főzzük bele, és az apró halakat feldarabolva, mint a keszeg, kárász, törpeharcsa, sügér, stb. Ezeket a hagymával és a csípős paprikával összefőzve, lepasszírozva = ez adja a sűrű alaplét. Ebbe főzzük bele a felszelt nemes halakat: szürke harcsa, afrikai harcsa, ponty, balin, és a többi ami éppen van.

A tiszai halászlé annál jobb, minél több féle halból készül.


Ha ezekre nincs lehetőséged, akkor a link szerint is elkészítheted, bár ez csak utánzata az igazinak.

2020. dec. 20. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Videós segítség:

[link]

Én így szoktam csinálni, csak annyi különbséggel, hogy nem patkóba szelem a halat, hanem kifilézem, és 3-4 centis darabokat teszem az alaplébe.

Első válaszoló voltam. Bocsánat, hogy lemoslékoztam a receptet, de azokat a vackokat nem tesszük halászlébe. Igazából a passzírózás a plusz feladat, és attól lesz sűrű, és így se drágább a halászlé.

Én egyféle halból szoktam főzni, de biztos jobb többféléből.

2020. dec. 20. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!