Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsa sült készítése merlottba...

Kacsa sült készítése merlottban pácolva? Többi lent.

Figyelt kérdés
Holnap két némakacsát szeretnék bepácolni, a kacsákról annyit, hogy egy évesek nem száraz a húsuk. Nem egészben szeretném sütni. Arra gondoltam, hogy csinálok egy vörösboros páclevet, amibe raknék fekete borsot, mustármagot, boróka bogyót és még van a koriander amiből egy kicsit gondoltam meg esetleg egy két egész csilagánizs. A hús körülbelül 6 kiló lesz. Szívesen fogadok tanácsokat, hogy mit, hogyan csináljak vagy mit ne rakjak bele. Esetleg ötleteket!

#mustár #sült #kacsa #koriander #Kacsa sült #Boróka bogyó
2020. dec. 22. 00:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért, csak már fáradt vagyok!
2020. dec. 22. 00:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én lassan szoktam párolni (folyadék alá és tető rá), majd ha puha, leveszem a tetejét és fél óra alatt megpirul.
2020. dec. 22. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
És a fűszerekről mi a véleményetek?
2020. dec. 22. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jó! Bőrrel felfelé tedd be, és menet közben párszor meg kell mozdítani, hogy ne süljön össze a tepsivel. Fűszerezés előtt a bőrt irdalni szokták, fontos, hogy ne érjen húsig a vágás (ne vágd át a bőrt), mert ott kiszárad a hús. #1 voltam.
2020. dec. 22. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítségét! Combon is irdaljam be a bőrt?
2020. dec. 22. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, vékonyan. :) Így kisül belőle a zsír, gyönyörű lesz a külseje, optimális esetben roppanós a bőr, és mégis puha a hús. Nagyon hálás alapanyag, kár, hogy annyi zsír sül ki belőle (bár azt meg el lehet tenni és másra felhasználni).
2020. dec. 22. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!