Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olyan salátát, amelyik tartalm...

Olyan salátát, amelyik tartalmaz nyers hagymát is, mennyi ideig érdemes "állni" hagyni, hogy már ne marjon, csípjen a hagyma?

Figyelt kérdés
Vagy előtte lesózzátok a hagymát? Ha igen, hány percig áll sóban a hagyma?

2021. jan. 13. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én nem szoktam lesózni.1-2 óra elteltével nem erős a hagyma
2021. jan. 13. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én salátához mindig megsózom egy kicsit és állni hagyom.

Egyébként az a tapasztalatom, hogy a vékony héjú, esetleg kicsit ovális hagymák nem annyira intenzív ízűek, már a felvágás pillanatában sem marósak.

Az ilyenről beszélek:

[link]

De salátához legjobb a sonkahagyma, ahogy a "Hagymakisokos" is írja:

[link]

2021. jan. 13. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Lilahagymával készítem, egyáltalán nem csíp.
2021. jan. 13. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!