Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett nyersszerű a...

Miért lett nyersszerű a sztrapacska?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Juhtúrós sztrapacskát szerettem volna készíteni. Ahogy kiszaggattam és kiszedtem, tiszta nyálkás volt és nyers íze volt. Pedig elég sokáig főtt lobogó vízben. Mi lehet a gond?

(800g krumpli, kb.350g liszt, víz, só, 1db tojás)



#főzés #nokedli #Sztapacska
2021. jan. 20. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%
Én kis lyukú reszelőn szoktam vagy egyszerűn meg turmixolom a krumplit.Lehet az 1 tojás is kevés bele.Vizet nem szoktam bele rakni.
2021. jan. 21. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

Ma sikerült tökéletesen megcsinálni, az volt a baj, hogy nagyon nagyra volt reszelve a krumpli.

Most vettünk kisebb lyukú sajtreszelőt és mindjárt jó is lett

2021. jan. 23. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!