Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megeszitek a töltött paprika...

Megeszitek a töltött paprika paprikáját, vagy csak a tölteléket?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 06:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

:))) mivan?


A toltott paprikat paprikastul eszi az ember fia ... a kopasz toltelekes cuccot paradicsomos husgolyonak nevezzuk.

2021. febr. 4. 06:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Toltott csirkebol is illik a csirket is megenni :DDD
2021. febr. 4. 06:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Én csak a tölteléket. A töltött káposztából is, ha már itt tartunk, pedig a Mekk Mester a csengőhangom :-D
2021. febr. 4. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
Értem én, de az enyém mindig olyan kesernyés lesz a paprika, miért?
2021. febr. 4. 06:45
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Azert, mert a paprika nyaron terem ... telen csak foliasat lehet kapni, amibol nem igen szokas se lecsot, sem toltott paprikat csinalni, mert nem finom.

Ezek a teli paprikak max szendvicsbe valok ... esetleg valami salataba, masra nem jo.

2021. febr. 4. 06:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Én pl. nem eszem meg, kihámozom belőle a gombócot. Nekem szottyadt és gusztustalan a főtt paprika állaga, de szeretem ha az íze belefő.
2021. febr. 4. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Meg. Nyáron, sajat kertbol szedettet
2021. febr. 4. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Együtt szeretem ahogy van, mindent megeszem.
2021. febr. 4. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen paprikát kapok.

Vannak azok a vastag héjúak, amik olyanok, mintha nejlonfóliát rágnék, azt nem eszem meg, de a paprika íze jó, ha belefő az ételbe.

Aminek kis finom vékony héja van, azt megeszem.

2021. febr. 4. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretem a paprika "műanyag" részét, csak a húsát. :)

Előszőr készre csinálom a paradicsommártást a vastag húsú paprikával, míg megfő, elkészítem a húsgombócokat. Kiszedem a paprikákat egy lapostányérra, megvárom, míg kicsit mehkihűl. Fakanállal lehúzom a "műanyagról" a "húst", amit visszateszek a mártásba, bele a húsgombócot, és készre főzöm.

Nyami... picit talán tovább tart, de mi így szeretjük, és minden benne van, gyerekek sem kapálódznak ellene. :)

2021. febr. 4. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!